500 glade volleyballbørn indtog Marienlystcentret til Pokalfestival

Fight, smil og hygge gik hånd i hånd, da 500 kids- og teenvolleyspillere gjorde årets Pokalfestival i Marienlystcentret til en succes. Den traditionsrige Pokalfestival var som noget nyt udelukkende for børn og unge, som spillede om mesterskabet i kids- og teenrækker. På 29 baner fordelt på tre haller var der fra lørdag formiddag fuld knald…

:


Fight, smil og hygge gik hånd i hånd, da 500 kids- og teenvolleyspillere gjorde årets Pokalfestival i Marienlystcentret til en succes.

Den traditionsrige Pokalfestival var som noget nyt udelukkende for børn og unge, som spillede om mesterskabet i kids- og teenrækker. På 29 baner fordelt på tre haller var der fra lørdag formiddag fuld knald på volleyballkampene.

”For første år var alle hold samlet under samme tag i Marienlystcentret, og det fungerede rigtig godt. Når man ikke selv spillede, kunne man se sine klubkammerater i aktion. Der var hele tiden mulighed for at følge med i kampene og være aktiv – eller slappe af i de dertil indrettede lokaler,” siger Randi Fechtenburg, udviklingskonsulent i Dansk Volleyball Forbund.

Udover de mange tætpakkede volleyballbaner var de store røde hoppeborge særdeles populære, når pulsen skulle i vejret. Og havde børnene lyst til at finpudse håndledsteknikken på anden vis med smash og baggerslag, så var der rig mulighed for det med bordtennis og bordfodbold.  

For forældrene var der indrettet et særligt hygge- og afslapningsområde.

”Jeg synes, at der var en fantastisk stemning hele weekenden. Samtidig var det en fornøjelse at se så godt spil i alle rækkerne,” siger Randi Fechtenburg.

”Det var også en fornøjelse at se, hvordan spillere og voksne fandt sammen og hyggede på tværs af klubber og landsdele. Der skal lyde en stor tak til Marienlyst, Fortuna Odense og DHV Odense, som har lagt et stort stykke arbejde i arbejdet med Pokalfestivalen,” siger hun.

Vinderne fra Pokalfestivalen
Level 0: Marienlyst A
Level 1: Marienlyst C
Level 2: Middelfart D
Level 3: Middelfart A
Level 3 Åben: BRH A
Level 4 Mix: Fortuna Odense A
Teen 1 Mix: Taastrup C
Teen 2 DU14: DHV A
Teen 2 HU14: Ishøj A

Du kan læse en reportage fra Pokalfestivalen i det kommende nummer af Volleyball Magasinet, som udkommer den 19. februar. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ