Dansk Volleyball Forbund lancerer volleyevents

Et helt nyt volleyball-koncept ser snart dagens lys. Volleyevent er navnet på det nye koncept, som skal gøre volleyball mere populær. En god, sjov gang volleyball i lækre omgivelser samt noget godt at spise og drikke. Det er opskriften på Volleyevents, der i al sin enkelthed går ud på at gennemføre volleyballarrangementer i høj kvalitet…

:


Et helt nyt volleyball-koncept ser snart dagens lys. Volleyevent er navnet på det nye koncept, som skal gøre volleyball mere populær.

En god, sjov gang volleyball i lækre omgivelser samt noget godt at spise og drikke. Det er opskriften på Volleyevents, der i al sin enkelthed går ud på at gennemføre volleyballarrangementer i høj kvalitet for firmaer og virksomheder.

”Med Volleyevents håber Dansk Volleyball Forbund, at vi kan gøre volleyball mere populær. Samtidig skal det ikke være en hemmelighed, at vi også håber, at Volleyevent kan være med til at generere et overskud til forbundet, som vi kan investere i de mange andre gode aktiviteter, vi arbejder med,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Han understreger samtidig, at det er vigtigt for Dansk Volleyball Forbund, at Volleyevents skaber merværdi for Volleyball Danmark. Derfor bliver en del af det nye koncept, at de lokale volleyballklubber kan tjene penge, hvis de hjælper til med at finde firmaer, som vil prøve Volleyevent.

”Fokus ligger i at levere en volleyevent, som giver mening og nydelse for deltagerne. Dansk Volleyball Forbund kan med sin store rutine garantere kvaliteten på volleyball-delen. Kombineret med god forplejning, musik og de helt rigtige omgivelser, så er Volleyevent en kanon idé til et godt firma- eller sponsorarrangement,” siger Thomas Bjørn-Lüthi, der bliver event manager på Volleyevents.

Thomas Bjørn-Lüthi kommer fra et job i Danfoss Universe, hvor han var oplevelseschef og stod for at udvikle og gennemfører gæstevendte aktiviteter. Han har været med til at arrangere blandt andet Final 4 i Frederiksberg Hallen og Continental Cup i Odense. Thomas Bjørn-Lüthi vil være ansat som konsulent til hver enkelt Volleyevent.

Dermed er Volleyevents et skridt på vejen i, at Dansk Volleyball Forbund kan have en eventorganisation.

Volleyevents får snart sin egen hjemmeside, hvor man kan læse meget mere om det nye, spændende koncept. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ