Danmarksmesterskabet for U18 hold flyttes

HU19 landsholdets fantastiske præstation i weekendens EM-kvalifikations Pulje F i Sofia, Bulgarien, hvor holdet som det første danske volleyballlandshold  kvalificerede sig direkte til et Europamesterskab, betyder også at den oprindelige termin for U18 DM må flyttes. Dansk Volleyball Forbund ønsker at spille danmarksmesterskaberne for DU18 og HU18 hold samlet. DVBF’s Bredde- og Udviklingsstyregruppe har derfor besluttet, at mesterskaberne spilles…

:


HU19 landsholdets fantastiske præstation i weekendens EM-kvalifikations Pulje F i Sofia, Bulgarien, hvor holdet som det første danske volleyballlandshold  kvalificerede sig direkte til et Europamesterskab, betyder også at den oprindelige termin for U18 DM må flyttes.

Dansk Volleyball Forbund ønsker at spille danmarksmesterskaberne for DU18 og HU18 hold samlet. DVBF’s Bredde- og Udviklingsstyregruppe har derfor besluttet, at mesterskaberne spilles i weekenden den 16-17. maj. Fortuna Odense har bekræftet at Højbyhallerne er reserveret, så spillestedet er uændret.

DVBF er vel vidende om at denne flytning kan give enkelte spillere/hold udfordringer, men det er vægtet højest, at et danmarksmesterskab skal kunne afvikles med deltagelse af landets bedste spillere i aldersgruppen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ