Endnu et clean sweep i Sofia giver HU19 EM Drømme

Danmark – Slovenien 3-0 (25-19, 25-17, 29-27) Efter den flotte sejr over Portugal i går stod HU19 i dag over for Slovenien, der havde tabt sine to første kampe. Det danske team havde valgt at være 110% fokuseret på dagens kamp, da alle godt var klar over, at en sejr i dag ville bringe holdet…

:


Danmark – Slovenien

3-0 (25-19, 25-17, 29-27)

Efter den flotte sejr over Portugal i går stod HU19 i dag over for Slovenien, der havde tabt sine to første kampe. Det danske team havde valgt at være 110% fokuseret på dagens kamp, da alle godt var klar over, at en sejr i dag ville bringe holdet tæt på EM-slutrunden i Tyrkiet senere på året.

I lighed med Portugal var holdet godt forberedt – taktikken på plads, det mentale fokus kun på at levere en god præstation startede det danske mandskab rigtig godt. Serverne fungerede og skabte straks pointmuligheder og sideouten var stabil. Således lykkes det gennem alle sæt at være foran ved de to tekniske timeouts. Stille og roligt udbyggede de danske drenge føringen i alle tre sæt.

Efter at have lukket de to første sæt komfortabelt, sneg der sig en smule problemer iind, da det tredje sæt skulle lukkes. En føring på 24-21 blev vekslet til 24-24, men herefter stepper holdet i den grad op og med stålsat vilje og fight lukkes sættet på, hvad der efterhånden er blevet et af holdets varemærker, en solid kill blok.

I skrivende stund sidder holdet, trænere og ledere og venter på en officiel bekræftelse fra CEV om, at holdet er blandt de 3 bedste 2’er i de 8 puljer. DVBF’s egen udregning siger, at vi pt er kommet gennem nåleøjet og dermed har et dansk volleyballlandshold for første gang kvalificeret sig til en EM slutrunde. MEN dette er som sagt stadig ubekræftet fra CEV.

Et mere uddybende kampreferat følger samt selvfølgelig opdateringer om EM drømmer går i opfyldelse.

Startopstilling
Hæver: Ander Als
Kanter: Oscar Møllgaard og Nikolaj Hjort
Center: Simon Øster Ellegaard Andersen & Kasper Helverskov
Diagonal: Rasmus Mikelsons
Libero: Mathias Spentrup Petersen

Del nyhed

LÆS OGSÅ