Det danske HU19 landshold skriver historie

For første gang nogensinde har et dansk ungdomslandshold kvalificeret sig direkte til europamesterskaberne i volleyball. HU19-landsholdet skal efter den fornemme præstation i Sofia, Bulgarien spille EM den 4.-12. april 2015 i Sakarya og Kocaeli, Tyrkiet. Denne fornemme præstation får stor indflydelse på den danske volleyballturnering i starten af april. Danmarksmesterskabet for HU18-hold kan som minimum…

:


For første gang nogensinde har et dansk ungdomslandshold kvalificeret sig direkte til europamesterskaberne i volleyball.

HU19-landsholdet skal efter den fornemme præstation i Sofia, Bulgarien spille EM den 4.-12. april 2015 i Sakarya og Kocaeli, Tyrkiet.

Denne fornemme præstation får stor indflydelse på den danske volleyballturnering i starten af april. Danmarksmesterskabet for HU18-hold kan som minimum ikke afvikles i weekenden den 11.-12. april, og DM-slutspillet, kvalifikation til VolleyLigaen vil også blive justreret, da holdene af gode gunde ikke kan spille kampe uden de unge talenter.

Administrationen vil i de kommende dage undersøge mulighederne for turneringsjusteringer og ændring af U18 DM.

Læs mere: http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionNews.aspx?NewsID=19272&ID=756

Del nyhed

LÆS OGSÅ