PUUUUUUHAAAAAA en gang god volleylektion !

Danmark-rusland-0-3 (8-25-12-25-14-25) “Vi råblokker Ruslands første angreb, de sikrer den på en mirakuløs måde, vi angriber godt én gang mere, og én gang mere, derefter giver vi en gratisbold væk og 2 minutter senere står der 0-8!!” Vi havde forud for denne kamp lovet hinanden at glæde os over hver point POINT, hver eneste gode…

:


Danmark-rusland-0-3 (8-25-12-25-14-25)

“Vi råblokker Ruslands første angreb, de sikrer den på en mirakuløs måde, vi angriber godt én gang mere, og én gang mere, derefter giver vi en gratisbold væk og 2 minutter senere står der 0-8!!”

Vi havde forud for denne kamp lovet hinanden at glæde os over hver point POINT, hver eneste gode VALG og enhver god HANDLING – udvise gåpåmod – at blive ved med at rejse os fra døden – udvise stolthed af at spille for Danmark – at slå tilbage igen og igen og igen (være den lille bjæffende hund!) – at turde variere (fordele) – at satse i alle situationer.

Vi havde også sat succeskriterier op:
Slå bolde direkte i gulvet – Slå blokout – Pointblokade – Serve-es – Hæve én til én – Tage 3 point i træk – Vinde en kombination!
Vi lagde en simpel taktik, og vi forudså at vi ikke ville presses af tidsaspektet i spillet men i fysikken – og det blev vi i den grad!

Pigerne levede i den grad op til forventningerne, alle missioner på nær kombinationen lykkedes, vi fulgte taktikken, men blev skudt i sænk af en fysisk overlegen modstander. Fx angreb de rent over Maia flere gange med kraft, det stillede store krav til forsvaret. Deres servepres var hårdt ved os, men til trøst, så servede vi dem bedre end de servede os.

Jonna Sørensen blev “matchens lirare” hun lavede selv 7 point!

Vi viste i dag, at vi godt kan gøre det der skal til for at score point mod en modstander som Rusland. Vi gør det pt bare for sjældent, men set over en årrække, så kan pigerne mere og mere for hver gang vi starter en ny CEV-turnus – for et antal år siden, kunne vi ikke det der skulle til for at score point mod dem, vi levede udelukkende på deres fejl – så udviklingen er i gang, men mutationen tager tid!

Jeg tror, at man som spiller og træner, skal have prøvet at stå inde på, eller lige ved siden af banen, for at forstå, hvad det er spillerne oplever i en kamp som denne. De piger vi har haft med her, er seje, spilbevidste, mentalt stærke og teknisk gode – de har brug for mere hård træning og at spille flere hårde kampe – stående inde på banen – så de får konsekvensen af individuelle fejl at føle samt har en vilje til at fjerne dem!

Del nyhed

LÆS OGSÅ