Alt klar til VM-kval HU21

I dag starter den prestigefyldte VM-kvalifikationsturnering i Gentofte for HU21 landshold. På gårsdagens tekniske møder blev alle spillere på de tre hold godkendt og alle procedurer og formaliteter blev gennemgået og accepteret. Her til formiddag skal de sidste detaljer i Kildeskovshallen inspiceres af den tyske supervisor Hartmut Giebels. I aften kl. 19.00 mødes de to…

:


I dag starter den prestigefyldte VM-kvalifikationsturnering i Gentofte for HU21 landshold.

På gårsdagens tekniske møder blev alle spillere på de tre hold godkendt og alle procedurer og formaliteter blev gennemgået og accepteret. Her til formiddag skal de sidste detaljer i Kildeskovshallen inspiceres af den tyske supervisor Hartmut Giebels.

I aften kl. 19.00 mødes de to puljefavoritter Italien og Tjekkiet i et brag af en kamp. Størstedelen af de to holds spillere er interneret på nationale volleyballskoler, hvor de træner 2 gange om dagen. De resterende spillere er allerede avanceret til at spille i den bedste professionelle liga i deres respektive lande.

Lørdag kl. 17.00 møder Danmark Tjekkiet og søndag kl. 17.00 står Italien på den anden side af nettet.

Der er fri entre til alle kampe.

Det danske hold, under ledelse af headcoach Martin Siig Simonsen, har forberedt sig godt, med blandt andet træningskampe mod danske ligahold fra Ishøj, Hvidovre og Gentofte.

Her ses den tyske supervisor Hartmut Giebels, de to internationale dommere, Mr. McIntyre fra Skotland og Mr. Valdimarsson fra Island samt den danske supervisor assistant Leif Sonnesen.

Supervisor and referees january 2015

Her de tre headcoaches, Mr. Totire fra Italien, Mr. Licek fra Tjekkiet og vores egen Martin Siig Simonsen.

Headcoaches january 2015

Del nyhed

LÆS OGSÅ