Ungdomslandsholdene huserer i Europa

Nu går det løs for de danske ungdomslandshold. de sidste ugers forberedelser er vel overstået og holdene er klar til kamp.I går drog DU18 og DU20 landsholdet til hhv. Rusland til EM-kvalifikation og Tjekkiet til VM-kvalifikation, HU21 landsholdet er indlogeret i Idrættens Hus i Brøndby og gør klar til VM-kvalifikation i Gentofte og i dag drager HU19 landsholdet til…

:


Nu går det løs for de danske ungdomslandshold. de sidste ugers forberedelser er vel overstået og holdene er klar til kamp.
I går drog DU18 og DU20 landsholdet til hhv. Rusland til EM-kvalifikation og Tjekkiet til VM-kvalifikation, HU21 landsholdet er indlogeret i Idrættens Hus i Brøndby og gør klar til VM-kvalifikation i Gentofte og i dag drager HU19 landsholdet til Bulgarien for at spille EM-kvalifikation.
I de senest dage har forskellige klubber/hold været lokal sparing for de danske ungdomslandshold – vi vil gerne siger tusind tak for hjælpen, som i den grad har hjulpet holdene i deres forberedelser.

De respektive truppe vil forsøge at holde volleyball Danmark opdateret på facebooksiden Ungdomslandshold volleyball Danmark og på volleyball.dk.

Hvis kampene livestreames vil der blive lagt links ud.

Alle kampe bliver spillet med e-Scoresheet og mediestatistik som vi kender det fra VolleyLigaen. Det betyder at man som minimum vil kunne følge med i stillingen i kampen. Efter kampen oplægges mediestatistik så man kan se hvem der har været på banen og hvor godt de har præsteret. Efter kampen lægges der også billeder op på CEV’s side og der kommer referater fra dagen.

DU18 http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionMatches.aspx?ID=757

HU19 http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionMatches.aspx?ID=756

DU20 http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionMatches.aspx?ID=759

HU21 http://www.cev.lu/Competition-Area/CompetitionMatches.aspx?ID=758

Del nyhed

LÆS OGSÅ