Danmark DU20 vinder 3-1 over Liechtenstein og derved Novotel Cup 2015

(25-18,25-14,19-25,25-14) En flot koncentreret indsats sikrer Danmark DU20 en komfortabel sejr over Liechtenstein og derved vinder Danmark for første gang Novotel Cup. Inden kampen var aftalen at fokus skulle være på at gøre de små ting godt hele vejen igennem. Det lykkedes langt hen af vejen og holdet formåede at minimere udfaldene i forhold til…

:


(25-18,25-14,19-25,25-14)

En flot koncentreret indsats sikrer Danmark DU20 en komfortabel sejr over Liechtenstein og derved vinder Danmark for første gang Novotel Cup. Inden kampen var aftalen at fokus skulle være på at gøre de små ting godt hele vejen igennem. Det lykkedes langt hen af vejen og holdet formåede at minimere udfaldene i forhold til de 2 foregående kampe.

Hele kampen igennem spillet DU20 rigtig godt blok/forsvar hvilket giver mange point i transitionen. I anden og tredje sæt falder sideouten imidlertid, hvilket gør at Liechtenstein er bedre med i disse sæt. Generelt er der god kvalitet i modtagningen hvor specielt Laura Noer Kjelstrup og Nora Møllgaard spiller en god kamp, men som i de øvrige kampe kæmper vi i angrebet, hvilket i periode gør det svært for os at vinde bolden.

Gode prioriteringer for centerspillerne gør at vi har 9 rene blokadevindere og hænderne på mange bolde i løbet af kamp.

Holdets topscorer bliver Laura Noer Kjelstrup og Nora Møllgaard med hver 12 point, mens Mette Breuning på midten scorer 10 point.

Kampens spiller: Laura Noer Kjelstrup

Del nyhed

LÆS OGSÅ