Herrelandsholdet slog sikkert Island 3-0 ved Novotel Cup

Det danske herrelandshold spiller i denne weekend nytårsturneringen Novotel Cup i Luxembourg mod Schweiz, Island, Norge og værterne fra Luxemborg. Turnering byder på fire kampe på tre dage, og bruges som en midtvejsevaluring af herrelandsholdet, som primært består af danske volleyliga spillere. Efter sejren i åbningskampen i går mod Schweiz, leverede det danske herrelandshold igen i…

:


Det danske herrelandshold spiller i denne weekend nytårsturneringen Novotel Cup i Luxembourg mod Schweiz, Island, Norge og værterne fra Luxemborg. Turnering byder på fire kampe på tre dage, og bruges som en midtvejsevaluring af herrelandsholdet, som primært består af danske volleyliga spillere.

Efter sejren i åbningskampen i går mod Schweiz, leverede det danske herrelandshold igen i dag en overbevisende indsats. På lidt over en time blev Island besejret sikkert med 3-0 (25-18, 25-18, 25-14). 

Under gårsdagens kamp mod Schweiz havde Peter Trolle Bonnesen og Aske Mørkeberg stødt hovederne sammen, og da Peter Trolle Bonnesen stadig var lidt berørt af dette, blev det besluttet at han skulle sidde over. Ydermere blev holdets startende libero Ibrahim Alievski syg i løbet af natten og har holdt sengen hele dagen, hvorfor han også var ukampdygtig. Peter Trolle Bonnesen forventes at blive klar til morgendagens to afsluttende kampe, mens Ibrahim Alievski stadig er noget usikker.

Det var imidlertid besluttet på forhånd at herrelandsholdet i kampen mod Island skulle spille med nye konstellationer. Spillerne løste opgaven meget fint, hvorfor reduktionen af truppen ikke fik betydning for kampens resultet. Venstrekantspiller Simon Bitch trak i liberotrøjen og løste denne opgave meget overbevisende. Men også resten af holdet viste meget fine takter, og spillede en disciplineret og meget veldisponeret kamp. Foto af kampens statistik er vedhæftet denne pressemeddelelse. Her kan startopstilliger og holdets præstationer læses. 

“Jeg imponeret over holdets omstillingsevne. Selvom vi spiller i nye konstallationer, så falder alle meget hurtigt ind i deres nye roller. Dette vidner om et meget fint individuelt niveau hos hver enkelt spiller. Det giver ro i forhold til morgensdagens afslutning på turneringen. Her bliver det en lang dag på kontoret, hvor vi skal spille to kampe på en os samme dag. Oven i købet mod to at turneringens bedste hold. Men vi er fortrøstningsfulde og håber at vi kan levere en holdindsats med to kampe på internationalt topniveau”, udtaler landstræner Mikael Trolle.

I morgen venter således Norge kl. 10.00, mens turneringen afsluttes mod Luxemborg kl. 20.00. Kampen mod Luxembourg kan ses på livestream her: http://www.rtl.lu/sport/593927.html?_x_preview=1

Livescore samt resultater fra de øvrige kampene kan ses her:  
http://live.flvb.lu/online/www/home/FRE/index.html
http://www.flvb.lu/online/www/content/national/17/226/37398/37510/37516/FRE/index.html

Del nyhed

LÆS OGSÅ