Fremtidens stjerner åbner 2015 med EM- og VM-kval

De kommende danske volleyballstjerner har knap nok at pakke sikkerhedsbrillerne fra nytårsaften væk, inden de skal i ilden i landsholdssammenhæng. Fra den 8. januar venter der nemlig kvalifikationskampe til både EM og VM for U-landsholdene. For det danske volleyballpublikum er U21-drengene nok det mest interessante hold, som skal i aktion, idet de spiller på hjemmebane…

:


De kommende danske volleyballstjerner har knap nok at pakke sikkerhedsbrillerne fra nytårsaften væk, inden de skal i ilden i landsholdssammenhæng.

Fra den 8. januar venter der nemlig kvalifikationskampe til både EM og VM for U-landsholdene.

For det danske volleyballpublikum er U21-drengene nok det mest interessante hold, som skal i aktion, idet de spiller på hjemmebane i Kildeskovshallen i Gentofte den 9.-11. januar. Her møder de unge hardhittere Tjekkiet lørdag den 10. klokken 17.00. Søndag den 11. januar er modstanderen Italien klokken 17.00. Kampene er 1. runde af VM-kvalifikationen.

U20-pigerne skal til Tjekkiet i deres 1. runde af VM-kvalifikationen, hvor de møder Bulgarien og Østrig foruden værterne.

U19-drengene tager til Bulgarien og spiller 2. runde i EM-kvalifikationen mod Portugal, Slovenien og værterne.

Endelig skal U18-pigerne til Rusland, hvor de møder Tjekkiet, Litauen og Rusland.

Del nyhed

LÆS OGSÅ