Danmark DU20 overvinder svag start og vinder 3-1 over Luxembourg

3-1 (14-25,27-25,25-21,25-21) DU20 starter svagt mod Luxembourg og kommer hurtigt langt bagud. Spillerne vil for meget og glemmer at få det basale med. Det betyder, at Luxembourg nemt kan trække fra og via gode server vinder de let sættet 14-25. Tendensen fortsætter ind i andet sæt, hvor DU20 er bagud 8-4 ved første tekniske timeout…

:


3-1 (14-25,27-25,25-21,25-21)

DU20 starter svagt mod Luxembourg og kommer hurtigt langt bagud. Spillerne vil for meget og glemmer at få det basale med. Det betyder, at Luxembourg nemt kan trække fra og via gode server vinder de let sættet 14-25.

Tendensen fortsætter ind i andet sæt, hvor DU20 er bagud 8-4 ved første tekniske timeout og 16-6 ved anden tekniske timeout. Her kommer Laura Kjelstrup på banen og hun er med til at stabilisere modtagningen og gør det ikke sværere end det er ved nettet. Stabile server fra Nikoline Mogensen og godt blokadespil fra blandt andet Paulina Hougaard-Jensen bringer Danmark op på 12-16 inden der bliver kontakt ved 17-17. Herfra følges holdene ad frem til 25-25 inden DU20 vinder de sidste to bolde.

Danmark fortsætter de gode takter i tredje sæt og kommer foran 10-4. Føringen får imidlertid holdet til at slappe af og Luxembourg æder sig ind og udligner ved 12-12 og bringer sig foran 17-14. Danmark finder endnu engang tilbage til det basale og det virker. Herfra holdes sideouten og via godt transitionsspil bringer Danmark sig i front og vinder sættet 25-21.

Fjerde sæt bliver langt hen af vejen en kopi af tredje, hvor Danmark DU20 starter godt for derefter at lukke Luxembourg tilbage i sættet inden holdet formår at snøre posen og vinde sættet 25-21 og dermed kampen.

Det var en god sejr og holdet lærte en masse af kampen som vi kan tage med videre til de kommende kampe. Der var flere gode præstationer, med et godt indhop af Laura Kjelstrup, ligesom Nanna Mølgård spiller en god kamp på diagonalen og scorer samlet 15 point i kampen. Hun delte topscorerværdigheden med Nora Møllgaard og Paulina Hougaard-Jensen.

Kampens spiller blev Paulina Hougaard-Jensen som blandt andet havde 7 blokadevindere.

I morgen gælder det Island kl. 15.00. Island tabte i dag 1-3 til Liechtenstein.

Del nyhed

LÆS OGSÅ