HU19 landsholdet spiller lige op med nr. 2 i Europa

HU19 landsholdet forbereder sig til EM-kavitationsturneringen ved at deltaget i Christmas International Tournament i Palencia, Madrid hvor holdet på 26 timer har spillet mod Frankrig (2), Spanien (8) og Portugal (23), (placering på CEV’s officielle HU19 rangliste). Status efter de tre indledende puljekampe er. At det danske HU19 landshold godt kan spille lige op med…

:


HU19 landsholdet forbereder sig til EM-kavitationsturneringen ved at deltaget i Christmas International Tournament i Palencia, Madrid hvor holdet på 26 timer har spillet mod Frankrig (2), Spanien (8) og Portugal (23), (placering på CEV’s officielle HU19 rangliste).

Status efter de tre indledende puljekampe er. At det danske HU19 landshold godt kan spille lige op med disse hold, men der mangler en væsentlig detalje nemlig at kunne afgøre tingene selv, så derfor er holdet forsat uden sejr i turneringen, men har sat 2 point ind på kontoen.

Fredag blev det til et knebent nedelag 13-15 i 5. og afgørende sæt mod Frankrig, Danmark havde muligheden for lukke både 3. og 5. sæt som blev tabt.

I lørdagens tidlige kamp mod Spanien spillet holdet et rigtigt flot 1. sæt som holdet på trods af 4 sætbolde ikke formåede at lukker, 2. sæt manglede holdet lige det sidste og i 3 sæt faldt holdet lidt fra hinanden.

I lørdagens sene kamp mod Portugal formåede HU19 drengene det som ikke var lykkedes i de to første, nemlig at lukke de tætte sæt så Danmark bragte sig foran 2-0 i sæt. Men i staten af 2. sæt måtte Rasmus Mikelsons forlade banen efter at have vrikket om på foden og senere i kampe måttes Kasper Helverskov Petersen også forlade banen med ondt i skulderen. Disse blev erstattet af Mathias Engedal Brix Olsen og Frederik Bo Dahl som gjorde en fin entre i turneringen.

I morgen kl. 16.30 spiller Danmark – Spanien om 3. pladsen i turneringen, mens Portugal og Frankrig spiller finale kl. 18.30

Vi ved der har været lid problemer med at få livestreamet kampene, men i dag virkede det periodevis http://directos.rfevb.com/directos

Resultater:
Danmark-Frankrig 2-3 (24-26, 25-19, 28-30, 28-26, 13-15)
Spanien-Danmark 3-0 (27-25, 25-20, 25-9)
Portugal-Danmark 3-2 (20-25, 26-28, 25-23, 25-21, 15.9)

Startopstilling (i alle tre kampe)
Hæver: Ander Als
Kanter: Oscar Møllgaard og Nikolaj Hjort
Center: Simon Øster Ellegaard Andersen & Kasper Helverskov Petersen
Diagonal: Rasmus Mikelsons
Libero: Mathias Spendrup Petersen

Indskifter: Adam Ellegaard Bager, Frederik Bo Dahl, Mattin Hjuler, Mathias Engedal Brix Olesen og Tobias Hougs Kjær.

Del nyhed

LÆS OGSÅ