Hvor mange spiller volleyball i Danmark i 2014?

Sidste år var der 16.772 registrerede volleyballspillere i Danmark. Er der flere eller færre i år? DIF er netop nu i fuld gang med at gøre 2014’s medlemstal op fra deres 61 specialforbund. Opgørelsen fra sidste år placerede volleyball som den 16. største idrætsgren i Danmark målt på antal medlemmer. Målt på antal klubber var…

:


Sidste år var der 16.772 registrerede volleyballspillere i Danmark. Er der flere eller færre i år?

DIF er netop nu i fuld gang med at gøre 2014’s medlemstal op fra deres 61 specialforbund. Opgørelsen fra sidste år placerede volleyball som den 16. største idrætsgren i Danmark målt på antal medlemmer. Målt på antal klubber var volleyball helt oppe på 9. pladsen.

Nu er det tid til at finde ud af, hvilken placering volleyball skal indskrives på i 2014. Og det kræver din hjælp.

Alle klubber skal gå ind på www.medlemstal.dk og registrere, hvor der spiller volleyball i netop deres klub. Her skal bruges et CFR-nummer og adgangskode, som er sendt til klubberne tidligere. Mangler man disse, bedes man kontakte CFR.

Det tager kun 10 minutter at registrere antallet af medlemmer, men det virkelig vigtigt for volleyball og DIF.

Vi håber meget, at I vil hjælpe os med at finde ud af, hvor mange der spiller volleyball i Danmark i 2014.

Din foreningsindberetning skal være registreret senest den 31. januar 2015.

Del nyhed

LÆS OGSÅ