Odense Beachvolleyklub vinder Dansk Volleyball Forbunds Initiativ pris 2014 for Beachvolleyskolen

Odense Beachvolleyklub har introduceret Beachvolleyskolen, som er foreningens bud på løsning af folkeskolereformen. Det blev i aftes præmieret med Dansk Volleyball Forbunds Initiativ pris 2014. Konceptet bag beachvolleyskolen er, at Odense Beachvolleyklub tilbyder idrætsundervisning og aktivitetsdage til folkeskoler, hvor klubben stiller sine instruktører og landsholdsspillere til rådighed for skolerne og eleverne. Dermed kan klubben lave…

:


Odense Beachvolleyklub har introduceret Beachvolleyskolen, som er foreningens bud på løsning af folkeskolereformen. Det blev i aftes præmieret med Dansk Volleyball Forbunds Initiativ pris 2014.

Konceptet bag beachvolleyskolen er, at Odense Beachvolleyklub tilbyder idrætsundervisning og aktivitetsdage til folkeskoler, hvor klubben stiller sine instruktører og landsholdsspillere til rådighed for skolerne og eleverne.

Dermed kan klubben lave en undervisningsplan og afvikle på et meget højt fagligt niveau. Tilbuddet er gratis for skolerne, der blot skal sørge for at stille med en omklædt lærer som hjælpetræner.

Formålet med beachvolleyskolen er dels at give eleverne et kvalificeret tilbud og samtidig skabe en ungdomsafdeling i Odense Beachvolleyklub.

Mere end 400 elever har siden sommerferien, hvor den nye folkeskolereform trådte i kraft, været igennem beachvolleyskolen. Enten i form af idrætsundervisning, aktivitetsdage eller skoleturnering. Målet er, at op mod 2.000 skoleelever får berøring med beachvolley i den foreløbige toårige projektperiode.  

Odense Beachvolleyklub har igennem længere tid arbejdet hårdt for at udbrede beachvolleys popularitet i Danmark. Og beachvolleyskolen har fået så meget opmærksomhed, at der er venteliste på de skoler, som ønsker undervisning for deres elever.

Beachvolleyskolen er også nomineret til Danskerne Idrætspris, hvor vinderen afsløres ved SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i Boxen i Herning.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ