Revanche venter i herrernes pokalfinale

Det dufter af revanche i herrernes pokalfinale, som bliver en gentagelse af sidste år, når Gentofte møder Marienlyst.   De danske landsholdsspillere gav hinanden kamp til stregen, da Gentofte og Middelfart indtog hver sin side af nettet i herrernes 1. semifinale ved Final Four. Gentofte trak sig sejrsrigt ud med en 3-1-sejr (25-22, 25-23, 23-25,…

:


Det dufter af revanche i herrernes pokalfinale, som bliver en gentagelse af sidste år, når Gentofte møder Marienlyst.  

De danske landsholdsspillere gav hinanden kamp til stregen, da Gentofte og Middelfart indtog hver sin side af nettet i herrernes 1. semifinale ved Final Four. Gentofte trak sig sejrsrigt ud med en 3-1-sejr (25-22, 25-23, 23-25, 25-23) og er dermed klar til pokalfinalen.

Samtlige af Gentoftes point i 1. sæt blev lavet af danske landsholdsspillere. Topscorer blev Peter Trolle Bonnesen med 30 point.

”Vi har til tider svært ved at holde fokus i dag. Vi bliver vildt nervøse, og man skal bare være meget klar i hovedet, når kampen er så tæt. Det er vildt fedt, at vi er i finalen. Nu skal jeg have noget at spise, så til Dansk Volleyball Galla, og så direkte på hovedet i seng, så jeg er klar til finalen i morgen,” siger Peter Trolle Bonnesen.

Læs hele kampreferatet og flere citater fra Gentofte – Middelfart her:
http://volleyball.dk/index.php/generelt/item/750-gentoftes-landsholdsspillere-tr%C3%A5dte-i-karakter-i-semifinalesejr

I finalen møder Gentofte de firedobbelte pokalmestre Marienlyst, som udraderede Hvidovre 3-0 på 1 time og 11 minutter. Dermed er herrernes pokalfinale en gentagelse af sidste år. Sigurd Varming blev topscorer med 13 point.

”Det virker som om, at vi har meget mere at tabe end at vinde i starten af kampen. Men det får vi heldigvis rystet af os ret hurtigt. Hvidovre kunne ikke finde midlerne til at bryde vores blokader op, og det er meget tilfredsstillende. Men vi kan spille meget bedre end i dag. Det betyder ikke noget rent fysisk for finalen, at vores kamp er kortere end Gentoftes, da de modsat har været oppe i et andet gear. Dér skal vi op i morgen, og det er et helt andet pres, som er på dér,” siger Mikkel Hauge, cheftræner Marienlyst.

Læs hele kampreferatet og flere citater fra Marienlyst – Hvidovre her:
http://volleyball.dk/index.php/generelt/item/751-marienlyst-overbevisende-klar-til-titelforsvar-i-pokalen

Gentofte og Marienlyst spiller pokalfinale klokken 16.30 i Frederiksberg Hallen i morgen. Damernes finale spilles klokken 14.00. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ