Holte og Brøndby klar til pokalfinalen

Holte er klar til sin 7. pokalfinale i træk. Her møder de en kendt ansigt i form af Brøndby, som også var modstanderen i 2011 og 2012. Blot én enkelt spiller på Holtes hold, Amalie Owie, havde ikke tidligere stået i en pokalfinale, inden dagens 1. semifinale ved Final Four. Rutinen blev da også den…

:


Holte er klar til sin 7. pokalfinale i træk. Her møder de en kendt ansigt i form af Brøndby, som også var modstanderen i 2011 og 2012.

Blot én enkelt spiller på Holtes hold, Amalie Owie, havde ikke tidligere stået i en pokalfinale, inden dagens 1. semifinale ved Final Four. Rutinen blev da også den afgørende faktor, da Holte besejrede Fortuna Odense med 3-1 (27-29, 25-22, 25-23, 25-19) og dermed er klar til pokalfinalen.

”Det er en rigtig svær og meget lige kamp. Efter et ringe første sæt, hvor vi er alt for tændte i serven og laver mange fejl på den konto, så finder vi rytmen i andet sæt. Men det er virkelig de små marginaler, som afgør en stinkende tæt kamp. Vi brugte rigtig mange kræfter i dag, så i finalen i morgen må vi bare forsøge at spille vores spil og se, hvor langt det rækker,” siger Sven-Erik Lauridsen, cheftræner for Holte IF.

Læs hele kampreferatet og flere citater fra Holte – Fortuna Odense her:
http://volleyball.dk/index.php/generelt/item/747-rutinerede-holte-klar-til-7-pokalfinale-i-tr%C3%A6k

Modstanderen i pokalfinalen bliver Brøndby, som bookede billet efter en powersejr over Lyngby. 119 minutters tempofyldt action endte med en 3-1-sejr (20-25, 25-10, 25-21, 25-16) til holdet fra Vestegnen.

”Der er en rigtig god stemning på holdet. I 2. sæt kommer vi ind i et rigtig godt flow, og når vi rammer det, så stopper vi ikke. Hvis vi spiller med så meget power som i dag, så er vi ustoppelige. Men Holte er kendt for at lave få fejl, så det kan blive en uhyggelig tæt finale,” siger Trine Kjelstrup, diagonal for Brøndby:

Læs hele kampreferatet og flere citater fra Lyngby – Brøndby her:
http://volleyball.dk/index.php/generelt/item/748-br%C3%B8ndby-booker-billet-til-pokalfinalen-efter-powersejr-over-lyngby

Holte og Brøndby spiller pokalfinale klokken 14.00 i Frederiksberg Hallen i morgen. Herrernes finale spilles klokken 16.30.

Del nyhed

LÆS OGSÅ