Gentoftes landsholdsspillere trådte i karakter i semifinalesejr

De danske landsholdsspillere gav hinanden kamp til stregen, da Gentofte og Middelfart indtog hver sin side af nettet i herrernes 1. semifinale ved Final Four. Gentofte trak sig sejrsrigt ud og er klar til pokalfinalen. Final Four, semifinale: Gentofte – Middelfart 3-1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-23) Frederiksberg Hallen 1. sæt var ligeså tæt som forventet.…

:


De danske landsholdsspillere gav hinanden kamp til stregen, da Gentofte og Middelfart indtog hver sin side af nettet i herrernes 1. semifinale ved Final Four. Gentofte trak sig sejrsrigt ud og er klar til pokalfinalen.

Final Four, semifinale: Gentofte – Middelfart 3-1 (25-22, 25-23, 23-25, 25-23)
Frederiksberg Hallen

1. sæt var ligeså tæt som forventet. Middelfart tog føringen og holdte godt fast i den helt frem til 22-22, hvor Gentofte bragte sig foran for første gang i sættet med 23-22. Så lugtede sjællænderne blod og lukkede sættet med 25-22. Samtlige af Gentoftes point blev sat ind af danske landsholdsspillere: Peter Trolle Bonnesen (10), Aske Mørkeberg Sørensen (6), Casper Munk (2), Mads Møllgaard (2) og Simon Gade (1).

Den lige fight fortsatte i 2. sæt, men denne gang tog Gentofte teten. Det lugtede lidt af en gentagelse af 1. sæt med modsat fortegn, da Middelfart udlignede til 20-20. Men de blåblusede gentoftespillere formåede det, som de grønblusede middelfartspillere ikke gjorde i 1. sæt – de vandt sættet med 25-23 og bragte sig dermed foran 2-0.

I 3. sæt var det Middelfarts Breuning, Bogdanovic og Bushe, der lod hænderne tale. Fynboerne tog føringen og selvom Gentofte udlignede til 20-20, så holdt Middelfart fast i de gode takter og holdt fast i føringen sættet ud til sejr 25-23. Dermed var der fornyet spænding i kampen.

Gentofte gik et gear op i 4. sæt, hvor de hurtigt fik slået et hul ned til Middelfart. Det virkede længe som om, at Gentofte ville køre sættet og kampen hjem uden problemer, men så fyrede Simon Bitsch pludselig en kanonserv af til reducering 22-23. Og da Rasmus Breuning hamrede bolden i halgulvet til 23-23, bredte uroen sig hos Gentoftespillerne. Men kampens topscorer Peter Trolle Bonnesen (30 point) holdt dog hovedet koldt og bragte sjællænderne foran 24-23, inden de lukkede med 25-23 og dermed 3-1 sammenlagt.

Med sejren er Gentofte klar til pokalfinalen i morgen, som spilles klokken 16.30.  

Gentoftes cheftræner Martin Stenderup:
“Vores sideout fungerer rigtig godt i dag, og når vi har styr på blokaderne, så ser det fornuftigt ud. Men vi bliver for komfrtable, og det straffer Middelfart. De bliver ved med at kæmpe. Jeg er rigtig glad for, at vi er i finalen. Der skal vi spille bedre end i dag, hvis vi skal vinde. Men det kan vi også,” siger han.

Peter Trolle Bonnesen:
“Vi har til tider svært ved at holde fokus i dag. Vi bliver vildt nervøse, og man skal bare være meget klar i hovedet, når kampen er så tæt. Det er vildt fedt, at vi er i finalen. Nu skal jeg have noget at spise, så til Dansk Volleyball Galla, og så direkte på hovedet i seng, så jeg er klar til finalen i morgen,” siger han.

Del nyhed

LÆS OGSÅ