Optakt: Masser af drama venter i Final Four

8 hold, 4 semifinaler, 2 finaler og 1 vinder fra hvert køn. Weekenden byder på Final Four volleyball i pokalturneringen. Uhyre tætte opgør venter. I den første semifinale støder de dobbelte pokalmestre Holte sammen med Fortuna Odense, der sidst løftede en pokal i 2010. Her vandt fynboerne The Double – med sejr over Holte i…

:


8 hold, 4 semifinaler, 2 finaler og 1 vinder fra hvert køn. Weekenden byder på Final Four volleyball i pokalturneringen. Uhyre tætte opgør venter.

I den første semifinale støder de dobbelte pokalmestre Holte sammen med Fortuna Odense, der sidst løftede en pokal i 2010. Her vandt fynboerne The Double – med sejr over Holte i begge finaler – og nu tørster de efter mere metal.

”Holte har en homogen trup og et velsmurt hold. Og så har de Elizabeth Cordonier, en vanvittig spændende spiller med landsholdserfaring fra Canada. Fortunas profil, Malina Terrell, får rigtig mange hævninger, og kan hun holde formen og være stabil gennem en hel kamp, så har Fortuna en mulighed for at slå Holte,” siger Anders Frank, volleyballkommentator på Kanal Sport, der viser alle Final Four-kampene direkte.

I den anden semifinale møder danmarksmestrene Brøndby et Lyngby-mandskab, der vandt seneste opgør mellem de to.

”Brøndby mangler stadig fuldstændig at finde rytmen. De er ikke så langt foran de andre, som jeg havde regnet med. Det er meget svært at blive klog på Lyngby-holdet. De virker til tider til at have kæmpe udfordringer især i deres modtagning og deres forsvar. Men deres angreb er så potent, at de kan slå alle hold,” siger Anders Frank.

Herrerne åbner med en stjerneparade af profiler, når Gentofte og Middelfart står klar på hver sin side af nettet. Det er Bitsch, Breuning og Bogdanovic mod Munk, Mørkeberg og Trolle. Landsholdsprofilerne kommer til at kæmpe med og mod hinanden i en semifinale, hvor de stjerner, der træder i karakter, afgør kampen.    

”Den her semifinale er ligesom at slå plat eller krone. Det er ikke til at vide, hvem der ender i finalen,” siger Anders Frank.

Lørdagens sidste semifinale er på papiret den største favorit, når de firedobbelte pokalmestre møder debutanterne. Kan et Mads Ditlevsen-løst Hvidovrehold, som står i deres første finalespil, hamle noget op mod Marienlyst, som har vundet otte DM-titler de seneste ti år?

”Mads Ditlevsens skifte til Abu Dhabi vender det hele op og ned. Det fjerner Hvidovres allerstærkeste våben. Nu skal Hvidovre finde noget frem, som jeg ikke er sikker på, de har. De fik tæsk af Marienlyst med Mads Ditlevsen på holdet, så der skal ske et mindre mirakel, hvis de skal vinde i Final Four,” siger Anders Frank.

 

KAMPPROGRAM

Lørdag den 20. december
Kl. 10.00: Dørene åbner
Kl. 11.00: Semifinale damer: Holte IF – Fortuna Odense
Kl. 13.00: Semifinale damer: Brøndby VK – Lyngby Volley
Kl. 15.00: Semifinale herrer: Gentofte Volley – Middelfart VK
Kl. 17.00: Semifinale herrer: BK Marienlyst – Hvidovre VK
Kl. 19.30: Dansk Volleyball Galla 2014

 – Med forbehold for forsinkelser.

Søndag den 21. december
Kl. 12.00: Dørene åbner
Kl. 13.15: Åbningsceremoni
Kl. 14.00: Pokalfinale damer
Kl. 16.30: Pokalfinale herrer
Kl. 18.30: Fælles præmieoverrækkelse

– Med forbehold for ændringer (herrefinalen afvikles 45 minutter efter afslutning af damefinalen).

STED
Frederiksberg Hallen, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

RESERVÉR BILLETTER TIL FINALEDAGEN HER

Del nyhed

LÆS OGSÅ