Landsholdsspiller vender hjem fra Bundesligaen

Efter cirka fem måneder i Tyskland vender Trine Noer Kjelstrup tilbage til dansk volleyball. Efter en succesfuld sidste sæson med et dansk mesterskab sammen med Brøndby VK, skrev Trine Kjelstrup kontrakt med Rote Raben i den tyske 2. bundesliga. Målet var at udvikle spillet og på sigt spille sig til en plads på klubbens hold…

:


Efter cirka fem måneder i Tyskland vender Trine Noer Kjelstrup tilbage til dansk volleyball.

Efter en succesfuld sidste sæson med et dansk mesterskab sammen med Brøndby VK, skrev Trine Kjelstrup kontrakt med Rote Raben i den tyske 2. bundesliga.

Målet var at udvikle spillet og på sigt spille sig til en plads på klubbens hold i 1. Bundesliga. Men en brækket finger besværliggjorde Trine Kjelstrups ophold i det tyske, og nu vender hun altså hjem til Danmark.

”Jeg vender hjem på grund af personlige årsager. Jeg har ikke kunnet være den spiller, jeg er og gerne vil være,” siger Trine Kjelstrup.

”Når hjertet ikke er med, så fungerer jeg ikke. Så efter mange, lange og svære overvejelser vurderede jeg, at det var den bedste løsning for mig og klubben, hvis jeg tog hjem,” siger hun.

I sidste sæson tørnede den stærke kantspiller ud for Brøndby, men det er endnu ikke afklaret, hvor hun fortsætter karrieren.

”Jeg er stadig vild med volleyball. Men i denne omgang skal jeg bare hjem og finde den store gnist til spillet igen. Så jeg vil rigtig gerne spille, men pt. er der ikke noget på plads endnu.”

Del nyhed

LÆS OGSÅ