Her er de nominerede til Årets danske volleyballspiller 2014

Spillerne og trænerne i Volleyligaen har stemt og sat navne på de tre kandidater på damesiden og herresiden, som de mener bør løbe med titlen som Årets danske spiller 2014.  Der er masser af hæder på højkant, når Årets danske spiller 2014 kåres ved Dansk Volleyball Galla den 20. december i Frederiksberg Hallen. Der er…

:


Spillerne og trænerne i Volleyligaen har stemt og sat navne på de tre kandidater på damesiden og herresiden, som de mener bør løbe med titlen som Årets danske spiller 2014. 

Der er masser af hæder på højkant, når Årets danske spiller 2014 kåres ved Dansk Volleyball Galla den 20. december i Frederiksberg Hallen.

Der er spillerne, som i 2014 enten har spillet eller spiller i Volleyligaen, der har nomineret den profil, som de mener, er årets spiller i 2014.

Damespillerne har nomineret Juliane Graff Daugaard (Holte IF), Ci Eshel (Aarhus Volleyball) og Melcijana Salispahic (DHV Odense).

Herrespillerne har nomineret Peter Jensen (Marienlyst), Mads Ditlevsen (Al Jazira) og Axel Jacobsen (Bolivar Voley).

Nu stemmer spillerne så om, hvem der skal vinde prisen som Årets danske spiller 2014. Vinderne offentliggøres lørdag den 20. december til Dansk Volleyball Galla. Her fejres også Årets spiller hos damerne og herrerne i beachvolley.

Man kan købe billet til Dansk Volleyball Galla frem til søndag her.

Billetter til finaledagen i Final Four reserveres her.  
2014 damer nominerede web
2014 herrer nominerede web

Del nyhed

LÆS OGSÅ