Særnummer af Volleyball Magasinet sætter fokus på Final Four

De otte Final Four-cheftrænere er enige om, at der venter nogle uhyre tætte semifinaler. Du kan varme op med optakt til hver enkelt semifinale og læse trænernes forventninger til pokalsucces. Du kan også læse det store portræt at Fortuna Odenses amerikanske luftvåben og Volleyligaens topscorer Malina Terrell, eller hvordan det føles at blive udtaget til…

:


De otte Final Four-cheftrænere er enige om, at der venter nogle uhyre tætte semifinaler. Du kan varme op med optakt til hver enkelt semifinale og læse trænernes forventninger til pokalsucces.

Du kan også læse det store portræt at Fortuna Odenses amerikanske luftvåben og Volleyligaens topscorer Malina Terrell, eller hvordan det føles at blive udtaget til landsholdet for allerførste gang.

Den 19-årige ildsjæl fortæller, hvorfor hun startede sin egen volleyballklub, og så savner 3 ud af 5 lærere inspiration til skolereformens 45 minutters aktivitet om dagen. Volleyball kan være svaret.

Som medlem af DVBF får du hver måned Volleyball Magasinet i din inbox – ganske gratis. Og i denne måned kan magasinet også fås i en trykt version som program til Final Four.

Final Four løber af stablen den 20.-21. december i Frederiksberg Hallen. Lørdag den 20. er der fri entré til semifinalerne. Om aftenen er der Dansk Volleyball Galla, hvor Årets danske spiller kåres og de første navne i volleyballens Hall of Fame afsløres.

Søndag den 21. december skal man reservere billet til finalerne. 

Læs magasinet online her.

Download magasinet som pdf her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ