Første navne i Hall of Fame afsløres til Dansk Volleyball Galla 2014

Dansk Volleyball Forbund åbner en ny og eksklusiv klub, når de første medlemmer indskrives i ’Volleyballens Hall of Fame’ lørdag den 20. december under Dansk Volleyball Galla 2014. 2014 er året, hvor Dansk Volleyball Forbund fylder 60 år. Den anledning udnytter Dansk Volleyball Forbund til at indstifte dansk volleyballs egen Hall of Fame. De første…

:


Dansk Volleyball Forbund åbner en ny og eksklusiv klub, når de første medlemmer indskrives i ’Volleyballens Hall of Fame’ lørdag den 20. december under Dansk Volleyball Galla 2014.

2014 er året, hvor Dansk Volleyball Forbund fylder 60 år. Den anledning udnytter Dansk Volleyball Forbund til at indstifte dansk volleyballs egen Hall of Fame.

De første medlemmer i det fornemme selskab afsløres lørdag den 20. december til Dansk Volleyball Galla 2014, som afholdes i Frederiksberg Hallen i forbindelse med Final Four Weekenden i pokalturneringen.

Hvordan medlemmernes optagelse i volleyballens Hall of Fame markeres, forbliver en overraskelse indtil selve dagen for optagelsen i det fine selskab.

”Jeg er meget glad for, at dansk volleyball nu får sin egen Hall of Fame, hvor vi kan hylde og mindes de største danske volleyballpersonligheder gennem tiderne,” siger Erik Jacobsen, formand i Dansk Volleyball Forbund.

”Jeg kan afsløre så meget, at de første medlemmer af volleyballens Hall of Fame er spillere og trænere, som har gjort en fremtrædende indsats inden for sporten og givet alle volleyballelskere nogle uforglemmelige oplevelser,” siger han.

Dansk volleyballs Hall of Fame udvides med et eller flere navne hvert år. De fremtidige navne udpeges af en komité bestående af Dansk Volleyball Forbunds forretningsudvalg efter forudgående indstilling.

Del nyhed

LÆS OGSÅ