Mads Ditlevsen på lukrativ kontrakt i ørkenstat

Mads Ditlevsen er tabt for Hvidovre Volleyball Klub og dansk volleyball de næste fem måneder. Danmarks bedste volleyballspiller har skrevet kontrakt med en klub i Abu Dhabi resten af sæsonen. Efter ni år i udlandet vendte Mads Ditlevsen tilbage til den hjemlige lige inden denne sæson. Og den stærke diagonalspiller har været en dominerende faktor…

:


Mads Ditlevsen er tabt for Hvidovre Volleyball Klub og dansk volleyball de næste fem måneder. Danmarks bedste volleyballspiller har skrevet kontrakt med en klub i Abu Dhabi resten af sæsonen.

Efter ni år i udlandet vendte Mads Ditlevsen tilbage til den hjemlige lige inden denne sæson. Og den stærke diagonalspiller har været en dominerende faktor i Volleyligaen, hvor han blandt andet indtager førstepladsen på topscorerlisten med 113 point.

Da Mads Ditlevsen skrev under på en treårig kontrakt med Hvidovre, indgik der en klausul om, at han kunne skifte klub i indeværende sæson, såfremt et ekstraordinært godt tilbud dukkede op.

Dét tilbud er kommet nu. Mads Ditlevsen skifter til Abu Dhabi resten af sæsonen.

”Jeg er jo volleyballspiller med hud og hår, og når man får et virkelig godt tilbud, perioden er begrænset og niveauet i orden, er det svært at sige nej. Jeg har fået flere tilbud i de seneste måneder, men her var et særligt godt et af slagsen,” siger Mads Ditlevsen.

Ditlevsens hænder har hjulpet Hvidovre til en fantastisk start på Volleyligaen med seks sejre og et enkelt nederlag samt en plads i Final Four i pokalturneringen.

Mads Ditlevsen rejser allerede onsdag i denne uge. Til starten af næste sæson vil han atter være tilbage i Hvidovre, hvor familien også bliver boende, mens han spiller i Abu Dhabi.

Del nyhed

LÆS OGSÅ