Lyngby sidste hold i Final Four

Tre hold var allerede klar til Final Four i Frederiksberg Hallen, inden Lyngby og Aarhus tørnede sammen i den sidste 1/4-finale i pokalturneringen. Lyngby vandt en sikkert 3-0 og slutter sig til Holte, Brøndby og Fortuna Odense i kampen om den danske pokaltitel den 20. og 21. december. Et i forvejen fint selskab fandt i…

:


Tre hold var allerede klar til Final Four i Frederiksberg Hallen, inden Lyngby og Aarhus tørnede sammen i den sidste 1/4-finale i pokalturneringen. Lyngby vandt en sikkert 3-0 og slutter sig til Holte, Brøndby og Fortuna Odense i kampen om den danske pokaltitel den 20. og 21. december.

Et i forvejen fint selskab fandt i dag sit sidste medlem, da Lyngby efter en 3-0-sejr (25-13, 25-15, 25-18) over Aarhus sluttede sig til Final Four-holdene.

Der er dermed lagt op til nogle brag i semifinalerne den 20. december, hvor der er fri entre for alle i Frederiksberg Hallen.

Lyngby-spillerne kan også godt finde gallakjolerne frem, da de med deltagelsen i Final Four også skal en tur op ad den røde løber i forbindelse med Dansk Volleyball Galla 2014 lørdag den 20. december.

Søndag den 21. december spilles der pokalfinaler. Der er lagt op til et stort show i forrygende rammer, og du kan reservere dine billetter her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ