Skal den sidste Final Four-billet til Fyn eller København?

Den sidste kvartfinale i herrernes pokalturnering er et opgør mellem DHV Odense og Gentofte Volley. Hvidovre og Middelfart er allerede klar til Final Four, mens Marienlyst og Ishøj kæmper netop nu.   Klokken 17.00 går kampen om den fjerde og sidste plads til herrernes Final Four i gang, når DHV tager imod Gentofte i Dalumhallen.…

:


Den sidste kvartfinale i herrernes pokalturnering er et opgør mellem DHV Odense og Gentofte Volley. Hvidovre og Middelfart er allerede klar til Final Four, mens Marienlyst og Ishøj kæmper netop nu.  

Klokken 17.00 går kampen om den fjerde og sidste plads til herrernes Final Four i gang, når DHV tager imod Gentofte i Dalumhallen.

Hjemmeholdet er noteret for en enkelt sejr i fire kampe i Volleyligaen, mens gæsterne fra Gentofte kan prale af tre sejre ud af fire mulige.

Bet25 levner dog heller ikke DHV mange chancer, da en hjemmesejr giver odds 7.00, mens en Gentofte-sejr blot giver pengene 1,07 gange igen.

De danske vicemestre fra Gentofte er altså klare favoritter til at løbe med sejren og den sidste plads i Final Four i Frederiksberg Hallen den 20. og 21. december.

Her spilles semifinalerne spilles lørdag den 20. december, og der er fri entré for alle.

Finalerne spilles søndag den 21. december. Der er plads til 1.200 tilskuere. Reservér dine billetter med det samme her

Del nyhed

LÆS OGSÅ