Marienlyst jagter revanche og Final Four

Oprykkerne fra Ishøj leverede en gedigen overraskelse, da de besejrede de forsvarende danske mestre Marienlyst i første spillerunde i dette års Volleyliga. Nu mødes holdene igen – denne gang i pokalturneringen i en kamp om en plads i Final Four. Ishøj har senere bevist, at sejren over Marienlyst ikke blot var en enlig svale. Holdet…

:


Oprykkerne fra Ishøj leverede en gedigen overraskelse, da de besejrede de forsvarende danske mestre Marienlyst i første spillerunde i dette års Volleyliga. Nu mødes holdene igen – denne gang i pokalturneringen i en kamp om en plads i Final Four.

Ishøj har senere bevist, at sejren over Marienlyst ikke blot var en enlig svale. Holdet fra Storkøbenhavn led to knebne 2-3 nederlag til Hvidovre og Middelfart, inden Randers blev besejret 3-1.

De forsvarende danmarksmestre Marienlyst tørster i den grad efter succesoplevelser efter en sløj start på sæsonen med nederlag i de to første kampe. Første sejr til fynboerne kom for en uge siden, da Randers måtte rejse hjem uden at vinde et sæt.

Marienlyst-Ishøj spilles lørdag klokken 13.00 i Marienlyst Centret. Udover revanche jagter Marienlyst også en plads blandt de fire sidste hold i pokalturneringen og dermed deltagelse i Final Four i Frederiksberg Hallen den 20. og 21. december.

Semifinalerne spilles lørdag den 20. december, og der er fri entré for alle.

Finalerne spilles søndag den 21. december. Der er plads til 1.200 tilskuere. Reservér dine billetter med det samme her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ