Fortuna vinder fynsk fight og er klar til Final Four

I det fynske naboopgør mellem DHV Odense og Fortuna Odense i pokalturneringens 1/4-finale blev Fortuna den store og er dermed klar til Final Four den 20. og 21. december i Frederiksberg Hallen. Hjallesehallen dannede rammerne om den rent fynske 1/4-finale i pokalturneringen, hvor DHV og Fortuna stod over for hinanden.   Små tre kilometer i…

:


I det fynske naboopgør mellem DHV Odense og Fortuna Odense i pokalturneringens 1/4-finale blev Fortuna den store og er dermed klar til Final Four den 20. og 21. december i Frederiksberg Hallen.

Hjallesehallen dannede rammerne om den rent fynske 1/4-finale i pokalturneringen, hvor DHV og Fortuna stod over for hinanden.  

Små tre kilometer i fugleflugt adskiller de to Odense-klubber, men i kampen om en plads i Final Four var afstanden mellem Fortuna og DHV væsentlig større.

DHV fightede flot i de to første sæt, men herefter knækkede de sammen, og Fortuna Odense vandt med 1-3 (25-27, 25-20, 13-25, 11-25) og sikrer sig dermed fynsk håneret og en plads i den eftertragtede Final Four i Frederiksberghallen den 20. og 21. december, hvor årets pokalmester skal findes.

Fortuna-pigerne også finde gallakjolerne frem, da de med deltagelsen i Final Four og er med til Dansk Volleyball Galla 2014 den 20. december, hvor blandt andet Årets danske spiller kåres og de første navne i volleyballens Hall of Fame afsløres.

I morgen spiller Lyngby og Aarhus den sidste 1/4-finale i pokalturneringen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ