Ren fynsk fight om Final Four-billetter

Der bliver ren fynsk fight, når DHV Odense tager imod Fortuna Odense Volley i pokalturneringens kvartfinale i en direkte duel om en plads i Final Four den 20. og 21. december. Små tre kilometer i fugleflugt skiller de to Odense-klubber DHV og Fortuna ad. I aften tørner de sammen på DHV’s hjemmebane i Hjallesehallen i…

:


Der bliver ren fynsk fight, når DHV Odense tager imod Fortuna Odense Volley i pokalturneringens kvartfinale i en direkte duel om en plads i Final Four den 20. og 21. december.

Små tre kilometer i fugleflugt skiller de to Odense-klubber DHV og Fortuna ad. I aften tørner de sammen på DHV’s hjemmebane i Hjallesehallen i pokalturneringens kvartfinale.

Vinderen får, udover fynsk håneret, også en plads i den eftertragtede Final Four i Frederiksberghallen den 20. og 21. december, hvor årets pokalmester skal findes.

Mens den fysiske afstand på de to klubber er kort, er afstanden mellem klubberne i tabellen i Volleyligaen væsentlig større. Fortuna Odense indtager dukseplads med maksimumpoint efter fire kampe, mens DHV Odense ligger nummer 6 med blot en enkelt sejr på kontoen.

DHV tager dog med sig, at de fik point mod det andet tophold Holte, da de tabte 2-3 hjemme. 

Vinderen af den fynske fight kan samtidig bestille busbillet til Frederiksberg, hvor Final Four spilles den 20. og 21. december.

Lørdag den 20. december spilles der semifinaler, og der er fri entré for alle.

Søndag den 21. december spilles der finaler. Her skal alle reservere billetter, hvilket gøres her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ