Tre nye dommere klar til divisionerne

I forbindelse med et stort og velbesøgt stævne i Slagelse i weekenden blev tre nye DT-dommere udklækket.   Yasir Saleh fra Taastrup. Lise Lotte Bodi fra Kolding og Kaj Verner Hansen fra Grindsted kan nu alle kalde sig DT-dommere og er klar til at dømme i divisionerne. DT-Dommerkurset er for uddannede dommere, som gerne vil…

:


I forbindelse med et stort og velbesøgt stævne i Slagelse i weekenden blev tre nye DT-dommere udklækket.  

Yasir Saleh fra Taastrup. Lise Lotte Bodi fra Kolding og Kaj Verner Hansen fra Grindsted kan nu alle kalde sig DT-dommere og er klar til at dømme i divisionerne.

DT-Dommerkurset er for uddannede dommere, som gerne vil dømme volleyballkampe på højt niveau. Kurset behandler blandt andet regler og retningslinjer i relation til selve kampafviklingen/kampsituationer, propositioner og turneringsreglement og samarbejdet mellem 1. – og 2. dommer og sekretær.

Undervejs arbejdes der med cases, hvor kursisterne kan blive udsat for at skulle tage stilling her og nu. Der lægges stor vægt på dialogen mellem kursisterne og instruktørerne i hele kursusforløbet. Kurset afsluttes med en skriftlig prøve og case-udredning.

Læs mere om DT-dommer kurset her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ