Volleyball Magasinet ude nu

Fra en thailandsk spiller på 222 cm til LED-net, som kan vise hjemmeholdets klublogo og en 13-årig gut, der tørrede sved op efter de store stjerner i Parken. Fra den ene amerikanske stjerne, som sætter karrieren på pause pga. depression til en anden amerikansk spiller, som har vundet VM.   Volleyball Magasinet kommer godt omkring…

:


Fra en thailandsk spiller på 222 cm til LED-net, som kan vise hjemmeholdets klublogo og en 13-årig gut, der tørrede sved op efter de store stjerner i Parken.

Fra den ene amerikanske stjerne, som sætter karrieren på pause pga. depression til en anden amerikansk spiller, som har vundet VM.  

Volleyball Magasinet kommer godt omkring i dette nummer, som også kigger nærmere på den nye store Final Four Weekend i pokalturneringen, Dansk Volleyball Galla 2014, hvordan sundhed og volleyball spiller sammen, og hvordan klubben kan tjene penge, når du taber et væddemål.

Klik på billedet herunder for at læse magasinet online eller download magasinet som pdf her.

SE 11 2014 volley forside web

Del nyhed

LÆS OGSÅ