Axel Jacobsen pokalmester i Argentina

Den danske landsholdshæver Axel Jacobsen kunne i går løfte pokalen sammen med sine holdkammerater fra Bolivar efter en 3-2 sejr i pokalfinalen. Efter en række solide sæsoner i tysk volleyball skiftede den danske landsholdshæver Axel Jacobsen forud for denne sæson til Bolivar i sit andet hjemland Argentina. Og mindre end et halvt år efter skiftet…

:


Den danske landsholdshæver Axel Jacobsen kunne i går løfte pokalen sammen med sine holdkammerater fra Bolivar efter en 3-2 sejr i pokalfinalen.

Efter en række solide sæsoner i tysk volleyball skiftede den danske landsholdshæver Axel Jacobsen forud for denne sæson til Bolivar i sit andet hjemland Argentina.

Og mindre end et halvt år efter skiftet kunne den 30-årige hæver i går så løfte trofæet i den argentinske pokalturnering. Bolivar Voley vandt 3-2 over UPCN San Juan Voley (22-25, 27-29, 25-23, 25-23, 15-8).

Bolivar har tidligere været et storklub i Argentina, men har ikke vundet noget de sidste tre sæsoner. Den dårlige stime ser nu ud til at vær brudt, blandt andet med hjælp fra Axel Jacobsens sikre hæverhænder.

Den danske hæver har argentinske rødder og har tidligere spillet i den argentinske liga. Her tørnede han ud for Azul Voley Club.

Del nyhed

LÆS OGSÅ