Leder For En Dag kan vinde Danskernes Idrætspris

Leder For En Dag er blandt de tre regionsfinalister i København til Danskernes idrætspris. Leder For En Dag afvikles én gang årligt i forbindelse med et stort kidsvolley skolestævne, hvor initiativets coaches skaber nærhed og kvalitet til 2.500 skoleelever i 2.-6. klasse alene i Furesø. Danskernes Idrætspris går til et initiativ, der i særlig høj…

:


Leder For En Dag er blandt de tre regionsfinalister i København til Danskernes idrætspris. Leder For En Dag afvikles én gang årligt i forbindelse med et stort kidsvolley skolestævne, hvor initiativets coaches skaber nærhed og kvalitet til 2.500 skoleelever i 2.-6. klasse alene i Furesø.

Danskernes Idrætspris går til et initiativ, der i særlig høj grad har gavnet den lokale foreningsidræt. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR’s show, SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i Boxen i Herning.

Leder For En Dag tilbydes kun i forbindelse med Kidsvolley skolestævner. Furesø Kommune står opført som hjemkommune for initiativet, men Leder For En Dag tilbydes også i Rudersdal og Hvidovre.

Du kan sende Leder For En Dag videre til finalen og kampen om prisen på 100.000 kr., som går til et nyt idrætsinitiativ i hjemkommunen – bestemt af kommunalbestyrelsen. Stem inden den 14. november.

Du kan afgive din stemme her.

Se mere om indstillingen bag Leder For En Dag her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ