Beach Park Kolding med i kapløbet om Danskernes Idrætspris

Beach Park Kolding er blandt de tre regionsfinalister til Danskernes idrætspris. Du kan stemme dem i finalen og med i kampen om 100.000 kr. Danskernes Idrætspris går til et initiativ, der i særlig høj grad har gavnet den lokale foreningsidræt. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR’s show, SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i…

:


Beach Park Kolding er blandt de tre regionsfinalister til Danskernes idrætspris. Du kan stemme dem i finalen og med i kampen om 100.000 kr.

Danskernes Idrætspris går til et initiativ, der i særlig høj grad har gavnet den lokale foreningsidræt. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR’s show, SPORT 2014, lørdag den 10. januar 2015 i Boxen i Herning.

Præmien er på 100.000 kr. Pengene går til et nyt idrætsinitiativ i hjemkommunen for det vindende initiativ. Hvilket initiativ, bestemmer kommunalbestyrelsen.

Her er Beach Park Kolding nomineret og har nu brug for din stemme inden den 14. november for at komme med helt frem til finalen.

Du kan afgive din stemmer her.

Beach Park Kolding har 6-8 faste baner og mulighed for op til 12 baner, hvilket giver mulighed for at afholde større events og stævner.

Se mere om indstillingen og initiativet bag Beach Park Kolding her.

Læs mere om Danskernes Idrætspris her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ