Dansk Volleyball Galla 2014

Knæbeskyttere bliver byttet ud med smoking, og shorts erstattes af gallakjoler, når Dansk Volleyball Forbund inviterer landets bedste volleyballspillere til Dansk Volleyball Galla 2014 i Frederiksberg Hallen den 20. december. Og du kan komme med. Til Dansk Volleyball Galla 2014 skal der ikke hæves bolde – i stedet for skal der hæves priser. Der vil…

:


Knæbeskyttere bliver byttet ud med smoking, og shorts erstattes af gallakjoler, når Dansk Volleyball Forbund inviterer landets bedste volleyballspillere til Dansk Volleyball Galla 2014 i Frederiksberg Hallen den 20. december. Og du kan komme med.

Til Dansk Volleyball Galla 2014 skal der ikke hæves bolde – i stedet for skal der hæves priser. Der vil være en række kåringer under gallamiddagen, hvor den mest prestigefyldte pris som Årets danske Spiller kåres af spillerne og trænerne i Volleyligaen, som har stemt på deres favorit.

BESTIL DINE BILLETTER HER

Til gallafesten serveres der to lækre retter med vin og vand, mens kåringerne finder sted på scenen. Aftenen vil også løfte sløret for de første medlemmer af Volleyballens Hall of Fame, inden festen gives løs.

Dansk Volleyball Galla finder sted lørdag den 20. december i Frederiksberg Hallen i forbindelse med den nye store Final Four Weekend, hvor otte af Danmarks bedste hold kæmper om at blive pokalmestre. Gallaen begynder klokken 19.30, og dørene åbner klokken 18.45.

Få en fantastisk afslutning på volleyballåret sammen med resten af Volleyball Danmark til Dansk Volleyball Galla 2014.

For at gøre det så let og bekvemmeligt som muligt at deltage i Dansk Volleyball Galla og Final Four på Frederiksberg den 20. og 21. december, har Dansk Volleyball Forbund indgået en god aftale med Scandic Hotels på hotelovernatninger. SE HOTEL TILBUDDENE HER.

EN UNIK VOLLEYBALL AFTEN
For 499 kroner kan du blive en del af Dansk Volleyball Galla 2014. Køb din billet i Volley-butikken på volleyball.dk og vær med til årets fejring af dansk volleyball, som indeholder:

– Entré på den røde løber
– Velkomstdrink
– 2-retters menu inkl. 1 glas vin til hver ret 
– Deltagelse i Dansk Volleyball Galla 2014 med prisuddelinger
– Fest til den lyse morgen med DJ

(Det er muligt at købe supplerende drikkevarer under hele gallaen.)

BESTIL DINE BILLETTER HER – deadline er søndag den 14. december.

Du kan reservere billetter til finaledagen i Final Four Weekenden her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ