Dansk Volleyball Forbund ansætter Peter Morsing til at løfte beachvolleyområdet

Danish Beachvolley Tour kan se frem til kvalitetsløft, efter Dansk Volleyball Forbund har ansat Peter Morsing, der hidtil har været ansat i Sjællands Volleyball Kreds. ”Efter en rigtig god sæson på Danish Beachvolley Tour 2014, som Peter Morsing organiserede på fornemmeste vis, har Dansk Volleyball Forbund set muligheden for at styrke beachvolleyområde generelt,” siger Peter…

:


Danish Beachvolley Tour kan se frem til kvalitetsløft, efter Dansk Volleyball Forbund har ansat Peter Morsing, der hidtil har været ansat i Sjællands Volleyball Kreds.

”Efter en rigtig god sæson på Danish Beachvolley Tour 2014, som Peter Morsing organiserede på fornemmeste vis, har Dansk Volleyball Forbund set muligheden for at styrke beachvolleyområde generelt,” siger Peter Morell, beachvolleyansvarlig i Dansk Volleyball Forbund.

”Ved at ansætte Peter får vi mulighed for at løfte kvaliteten på beachtouren og lave et endnu bedre turneringsgrundlag, der også skal komme bredden og ungdommen til gavn. Samtidig tiltræder Peter Morsing i en koordinerende funktion for A- og U-landsholdene samt de øvrige danske hold, der deltager i internationale turneringer. Vi er meget glade for at kunne knytte en dygtig medarbejder endnu tættere på organisationen i Dansk Volleyball Forbund,” siger han.

”Peter Morsing kommer også til at løse andre vigtige opgaver for Dansk Volleyball Forbund, blandt andet skal han være Court Manager i forbindelse med de større events, der skal afholdes på dansk grund. De første opgaver i den forbindelse i den nærmeste fremtid er vores nye store Final Four Weekend i pokalturneringen og et gruppespil i U21 VM-kvalifikationen,” siger Peter Morell.

I Sjællands Volleyball Kreds takker man Peter Morsing for fem års godt arbejde og ønsker ham held og lykke med de nye arbejdsopgaver.

”Peter Morsing har ydet et stort stykke arbejde for Sjællands Volleyball Kreds gennem de sidste mange år, og vi har været glade for hans indsats. Med Peters ansættelse i Dansk Volleyball Forbund opstår der nogle muligheder for os for at se nye veje og prøve nogle muligheder af, så vi fortsat kan servicere vores klubber bedst muligt. Vi er glade for, at der er lavet en aftale om, at Peter Morsing i overgangsfasen hjælper til og har fået afsat timer til at få SVBK’s nye organisation på plads,” siger Henning Gade, formand i Sjællands Volleyball Kreds.

Peter Morsing begynder fuld tid i Dansk Volleyball Forbund den 1. januar 2015.

Del nyhed

LÆS OGSÅ