Unge volleyballtalenter vinder Guld Barre Prisen 2014

Slutfløjtet har lydt, og de fem regionale vindere af Guld Barre Prisen 2014 er fundet. I Region Sjælland endte prisen med at gå til det unge volleyhold fra Vestsjælland, der nu kan fejre sejren med en check på 10.000 kroner.   Siden maj har danskerne nomineret og stemt på regionale sportshelte- og heltinder, der i…

:


Slutfløjtet har lydt, og de fem regionale vindere af Guld Barre Prisen 2014 er fundet. I Region Sjælland endte prisen med at gå til det unge volleyhold fra Vestsjælland, der nu kan fejre sejren med en check på 10.000 kroner.  

Siden maj har danskerne nomineret og stemt på regionale sportshelte- og heltinder, der i den grad fortjener Guld Barre Prisen for deres mange og store sejre. Nu har en jury, bestående af Toms, Radio 100FM, de regionale sportsredaktører og facebookbrugere, fundet de fem vindere.

De unge atleter har alle det til fælles, at de har vundet titler, overkommet store udfordringer eller sat rekorder og været vedholdende ud over det sædvanlige.

Dette er også tilfældet for de unge talenter fra Volleyklubben Vestsjællands HU14 drenge, der er vinderne i Region Sjælland.

Rent sportsligt er det fantastisk, at HU14 i 2014 vinder DM guld. I 2013 fik de sølv. Årets flotte resultat er frugten af et intensivt ungdomsarbejde, som startede for fem år siden. HU14 har arbejdet målrettet mod DM med effektiv træning og mange stævner, og drengene har et fantastisk sammenhold, som d. 4. maj kulminerede med titlen som Danmarks bedste, da de vandt DM 2014.

”Det bedste ved at vinde prisen, et at vi kan få nye uniformer ligesom de store drenge,” siger HU14 volleyspiller Ashley Hakizimfura.

Han bakkes op af træner, Morten Lynge, som tilslutter sig Ahsleys entusiasme over nye uniformer og tilføjer:

”Vi kommer også til at bruge pengene på klubben. Selvfølgelig har holdet gjort en kæmpe indsats, men det er også en klubindsats, så det er også noget, vi skal fejre sammen,” siger træner Morten Lynge.

Marianne Forsingdal fra Toms forklarer, at klubånden også har medvirket til sejren:

”Drengene har talent og et helt fantastisk sammenhold, og klubbens helt utrolige fankultur hjælper også godt på vej. Stemningen både på holdet og blandt fansene til kampene er helt utrolig”, fortæller Marianne Forsingdal og fortsætter: ”Det er denne usædvanlige holdånd sammen med holdets præstationer både i år og sidste år, der gør dem til årets vinder af Guld Barre Prisen 2014 i Region Sjælland.”

Formålet med Guld Barre Prisen er at fejre sportens sejre, og prisen giver danskerne mulighed for at nominere et talent, et hold eller en klub. Der har været mere end 600 indstillinger og over 31.000 afgivne stemmer på Toms Facebook.  

Del nyhed

LÆS OGSÅ