Pokalfestival 2015

Den traditionsrige Pokalfestival springer ud i et nyt koncept med udelukkende fokus på kids- og teenvolleyspillere.  LÆS – 91 FORVENTNINGSFULDE HOLD KLAR TIL POKALFESTIVAL Hundredevis af glade børn og unge har gennem de sidste mange år mødtes en weekend i januar til den traditionsrige volleyball Pokalfestival i Odense for at kæmpe om titler i utallige…

:


Den traditionsrige Pokalfestival springer ud i et nyt koncept med udelukkende fokus på kids- og teenvolleyspillere. 

LÆS – 91 FORVENTNINGSFULDE HOLD KLAR TIL POKALFESTIVAL

Hundredevis af glade børn og unge har gennem de sidste mange år mødtes en weekend i januar til den traditionsrige volleyball Pokalfestival i Odense for at kæmpe om titler i utallige rækker. Som afslutningen på den intense volleyballweekend har de unge volleyballspillere overværet damernes og herrernes pokalfinale.

Den tradition bliver der nu skruet lidt på, da den næste Pokalfestival den 24.-25. januar 2015 bliver uden pokalfinalerne og i stedet udelukkende er et stævne for børn og unge, der mødes og spiller om mesterskabet i kids- og teenrækker.

”Jeg håber meget, at deltagerne vil tage godt imod denne nye udgave af Pokalfestivalen. Vi har fået en masse feedback og lyttet til den, så vi nu koncentrerer alle kræfterne om spillere, trænere og forældre i kids- og teenvolley. Vi har også forbedret forholdene omkring indkvarteringen, så alle spillere fra samme klub nu sover på samme skole, ligesom alle spiser frokost det samme sted,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Som noget nyt spilles alle kampe det samme sted, nemlig det nye Marienlystcenter, der kan rumme minimum 30 baner ad gangen. Her vil der også vil blive opsat et stort lege- og aktivitetsområde og indrettet et særligt hygge- og afslapningsområde for forældre og fans.

”Jeg vil meget gerne invitere alle til et brag af en Pokalfestival den 24. og 25. januar 2015, hvor weekenden står i de unges tegn med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet. Og selvfølgelig en masse spændende kampe om de store pokaler til mestrene i alle rækkerne,” siger Peter Morell.

Som de andre år vil der naturligvis være medaljer til alle deltagere. Pokalfestivalen begynder kl. 11.00 om lørdagen og slutter søndag kl. 14.00. Uanset hvor man er fra i landet, kan man altså tage af sted lørdag og komme hjem i fornuftigt tid søndag.

Pokalfinalerne bliver i år afviklet som en Final Four Weekend i Frederiksberg hallen den 20-21. december 2014, hvor henholdsvis fire dame- og herrehold mødes til i kampen om at blive pokalmester.

Læs mere om Pokalfestivalen her.

PRIS
Deltagergebyr inkl. fuld forplejning og overnatning: 300 kr.
Deltagergebyr inkl. fuld forplejning minus overnatning: 275 kr.
Holdgebyr: 300 kr. pr. hold

Fuld forplejning = lørdag: frokost + aftensmad, søndag: morgenmad + frokost

OBS! Sidste frist for tilmelding er søndag d. 11. januar 2015.

pokalfestival bred

Del nyhed

LÆS OGSÅ