HU17 vinder NEVZA Sølv

Det var lige ved og næsten for danske HU17 landshold i Finalen ved NEVZA mesterskaberne i Kettering, England. Finalen mod Finland blev den mest velspillede kamp ved mesterskaberne og efter en utrolig tæt kamp på 2 timer måtte de danske drenge ser sig besejret 1-3 (24-26, 27-25, 19-25, 26-28) og havde i såvel 1. som…

:


Det var lige ved og næsten for danske HU17 landshold i Finalen ved NEVZA mesterskaberne i Kettering, England. Finalen mod Finland blev den mest velspillede kamp ved mesterskaberne og efter en utrolig tæt kamp på 2 timer måtte de danske drenge ser sig besejret 1-3 (24-26, 27-25, 19-25, 26-28) og havde i såvel 1. som 4. sæt bold.

Fra turneringen og ikke mindst finalen skal der fremhæves tre områder hvor HU17 landsholdet klart har vist sig som turneringens bedste.

Serv: holdet har været rigtigt stærkt servende igennem turneringen og har gennem hele turneringen været det hold som har det højeste servetryk.

Modtagning: Holdet har været begunstiget af en række fremragende modtagningsspecialister. Naturligvis kommer der enkelte modtagnings fejl, men vi kan være helt sikre på at så ligge næste bold helt præcist til hæveren.

Blok/forsvar: Holdet har præsteret et rigtigt godt blokadeniveau, med stabile og tætte blokader der har skabt et godt grundlang for mange gode forsvarsaktioner.

I finalen havde holdet inden for en kort periode rigtigt mange teknikske kendelser mod hold, som skabte en del frustrationer. Holdet vist sig igen mentalt stærke og genfandt hurtigt rytmen, et meget stærkt kendetegn som har været holdets varemærke gennem hele turneringen.

Fra trænerteamet er der stor ros til spillerne på HU17 landsholdet og ikke mindst de trænere som gennem årene har været med til at udvikle spillerne. Udover at være rigtigt dygtige volleyball spillere, har spiller vist, at de i den grad er klar til at løse de opgaver som der følger med, når man er udtaget til det danske ungdomslandshold.

Spillerne har været meget disciplinerede og været dygtige til at fokuserer på hvad det vigtigste er, nemlig at være 100% klar til kamp. Dvs. bruge pauserne til at restituerer og hvile, samt scoute modstanderne og forberede sig på de taktiske oplæg. Til kampene har holdet været klar og været mental stærk i alle kampene. Selvom holdet har været presset har der været en stærk vilje til, at finde en mulig løsning og arbejde sig ud af udfordringerne.

Holdet har virket som en homogen gruppe og har været en velfungerende ”flok” og der har været en god fleksibilitet der har fået tingene til at lykkes.

Det er en udsøgt fornøjelse for trænerteamet og have haft disse fantastiske spillere til låns i denne periode hvor HU17 landsholdet har været samlet.

Slutstilling
1. Finland
2. Danmark
3. Sverige
4. England
5. Norge
6. Island

Ved præmieoverrækkelse blev der Super 7, kåret der svare til Dream Team i Danmark, og Danmark fik udtaget 3 spillere:

Hæver: Rasmus Mikelsons

Spiker: Mathias Spendrup Petersen

Libero: Andreas Cur Hansen

Del nyhed

LÆS OGSÅ