DU17 VINDER NEVZA BRONZE

Det blev lige så hårdt og svært som forventet mod Færøerne i bronzekampen ved NEVZA U17. Pigerne kæmpede mod nogle gode fuldblodsfæringer med krigerhjertet helt det rigtige sted. 3-1 (25-18, 25-21, 23-25, 25-23) og det var lige så lige som cifrene viser. Nerverne var helt ude på tøjet, men til sidst trækker pigerne i arbejdstøjet…

:


Det blev lige så hårdt og svært som forventet mod Færøerne i bronzekampen ved NEVZA U17. Pigerne kæmpede mod nogle gode fuldblodsfæringer med krigerhjertet helt det rigtige sted.

3-1 (25-18, 25-21, 23-25, 25-23) og det var lige så lige som cifrene viser. Nerverne var helt ude på tøjet, men til sidst trækker pigerne i arbejdstøjet og holder færingerne bag sig og vinder det 4. sættet, som så blev kampens og turneringens sidste.

Alle har bidraget turneringen igennem, det har været en sand fornøjelse at være leder for denne gruppe.
Finland vinder guldet foran Sverige, som de slår 3-0 i finalen.

Del nyhed

LÆS OGSÅ