Fem danske beachvolleypar med i årets sidste NEVZA-stævne

Der er kostbare point til den internationale rangliste på spil, når beachvolleycentret i Göteborg lægger sand til årets sidste NEVZA-stævne i weekenden. Danmark er repræsenteret med fem hold.  NEVZA-stævnerne er blevet ekstra populære, da der optjenes point til den internationale rangliste, når der er mere end 12 hold med fra mindst tre lande per køn.…

:


Der er kostbare point til den internationale rangliste på spil, når beachvolleycentret i Göteborg lægger sand til årets sidste NEVZA-stævne i weekenden. Danmark er repræsenteret med fem hold.
 
NEVZA-stævnerne er blevet ekstra populære, da der optjenes point til den internationale rangliste, når der er mere end 12 hold med fra mindst tre lande per køn.

Og da både Danmark, Norge, Finland samt værterne Sverige er repræsenteret i turneringen, er der kamp om de dyrebare point.

I herrernes turnering er Peter Kildegård/Martin Olesen seedet 2, mens Lior Koren/Jacob Stormly er seedet 9 og Kristoffer Abell/Martin Trans Hansen er seedet 19.

På damesiden er de to sædvanlige landshold, Helle Søndergård og Line Trans Hansen samt Eva Mielskov Bang og Cecilie Køllner Olsen gået sammen, så Danmark er repræsenteret af Helle Søndergård/Cecilie Køllner Olsen, som er seedet 7, mens Simone Okholm/Emilie Glad er seedet 21.

NEVZA-stævnet i Sverige spilles fra den 31. oktober til den 2. november.

Del nyhed

LÆS OGSÅ