Fredag den 31. åbner billetreservationen til Final Four

Fra fredag den 31. oktober kl. 12.00 kan du reservere billetter til en fantastisk volleyballweekend, når Final Four pokalfinalerne løber af stablen i Frederiksberg Hallen den 20.-21. december 2014. Kom og vær med til årets største volleyballfest, når otte af Danmark bedste hold samles til Final Four i Frederiksberg Hallen den 20.og 21. december og…

:


Fra fredag den 31. oktober kl. 12.00 kan du reservere billetter til en fantastisk volleyballweekend, når Final Four pokalfinalerne løber af stablen i Frederiksberg Hallen den 20.-21. december 2014.

Kom og vær med til årets største volleyballfest, når otte af Danmark bedste hold samles til Final Four i Frederiksberg Hallen den 20.og 21. december og kæmper om at blive dansk pokalmester 2014.

Udover volleyball på landets allerhøjeste niveau, vil der være masser af underholdning før, under og efter finalerne om søndagen.

Lørdag den 20. december spilles der semifinaler både hos damerne og herrerne. Der er fri entré hele dagen.

Søndag den 21. december er store pokalfinaledag. Dagen begynder med en festlig åbningsceremoni 45 minutter inden kampstart. Herefter spiller damerne pokalfinale, efterfulgt af herrernes.

ALLE skal reservere billet, som betales i indgangen til hallen. Har man DVBF’s guld- eller sølvkort skal man stadig reservere billet, men man slipper for at betale i indgangen.

Du skal selv printe billetten og medbringe den til finalerne om søndagen. Dørene åbner to timer før kampstart.

Billetter til finaledagen kan reserveres på www.billetto.dk/volleyball-final-four fra fredag den 31. oktober kl. 12.00.  

Priser:

Voksne:  75 kr. 
 Børn u. 16 år:  50 kr. 

Unummererede pladser.

OBS: Billetten giver adgang til begge pokalfinaler i Frederiksberg Hallen, men sikrer ikke automatisk en siddeplads. Kom i god tid – der bliver rift om pladserne.

Del nyhed

LÆS OGSÅ