Læs det nye Volleyball Magasin

Volleyligaen er i gang. Volleyball Magasinet har i denne måned talt med samtlige cheftrænere om forberedelser, forventninger og bud på en kommende danmarksmester. Få også styr på ligaens profiler, og kom med på en dag i hjemvendte Mads Ditlevsens nye volleyballtilværelse efter ni år som udlandsprofessionel. Magasinet kigger nærmere på matchfixing, og du kan se,…

:


Volleyligaen er i gang. Volleyball Magasinet har i denne måned talt med samtlige cheftrænere om forberedelser, forventninger og bud på en kommende danmarksmester.

Få også styr på ligaens profiler, og kom med på en dag i hjemvendte Mads Ditlevsens nye volleyballtilværelse efter ni år som udlandsprofessionel.

Magasinet kigger nærmere på matchfixing, og du kan se, hvem der har verdens bedste kvinder. Paven også har sneget sig med, sammen med nogle enormt dårlige tabere og en masse polske fans. Og så serverer verdens største volleyballblog, Volleywood, endnu et stykke lækker interview med en af de store internationale stjerner – eksklusivt i Volleyball Magasinet.

Læs magasinet her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ