Ny dille? Hvem har flest Kidsvolley-armbånd?

Røde, gule, grønne, blå og lilla gummiarmbånd kommer fremover til at pryde håndleddet på de mange Kidsvolley-spillere, som deltager i et Kidsvolley-stævne. Først kom Lance Armstrong med sit gule LiveStrong-armbånd, siden har blandt andet Kræftens Bekæmpelse haft en lyserød udgave med ’Støt Brysterne’ – og nu kommer Dansk Volleyball Forbund så med ”Kidsvolley den sjoveste…

:


Røde, gule, grønne, blå og lilla gummiarmbånd kommer fremover til at pryde håndleddet på de mange Kidsvolley-spillere, som deltager i et Kidsvolley-stævne.

Først kom Lance Armstrong med sit gule LiveStrong-armbånd, siden har blandt andet Kræftens Bekæmpelse haft en lyserød udgave med ’Støt Brysterne’ – og nu kommer Dansk Volleyball Forbund så med ”Kidsvolley den sjoveste sveder”-armbåndene.

Der er gummiarmbånd i fem friske farver, og Kidsvolley-spillerne får et nyt armbånd i en ny farve med hjem, når de deltager i et Kidsvolley-stævne over en weekend. Der er en farve pr. weekend.

”Vi har længe meget gerne villet give alle vores Kidsspillere noget med hjem, efter de har været til et Kidsvolley-stævne. Ideen med armbåndene er, at Kidsvolley-spillerne synes, de er lidt seje og noget, der er lidt prestige i at have flest af. Samtidig giver armbåndene synlighed i hverdagen med teksten ’Kidsvolley – den sjoveste sveder’,” siger Peter Morell, bredde- og udviklingschef i Dansk Volleyball Forbund.

Med en ny farve armbånd pr. stævne-weekend kan Kidsvolley-spillerne let se, hvor mange stævner, de har været til. Når de så er nået til deres sjette stævne, begynder de forfra på armbåndene.

Alle Dansk Volleyball Forbunds fem kredse er med til at indføre de nye Kidsvolley-armbånd.

Del nyhed

LÆS OGSÅ