NEVZA U19 i Ikast

NEVZA U19 2014 er i fuld gang i Ikast.6 drengehold og 6 pigehold fra Sverige, Norge, Færøerne, Island, England og Danmark kæmper om det nordeuropæiske mesterskab. Kampene spilles i Ikast-Brandehallerne og holdene er indkvarteret på ISI, Idrætsskolerne i Ikast. Førstedagen gav puljesejr til danmarks piger efter sejre på 3-0 over Island og Færøerne, mens danmarks drenge…

:


NEVZA U19 2014 er i fuld gang i Ikast.
6 drengehold og 6 pigehold fra Sverige, Norge, Færøerne, Island, England og Danmark kæmper om det nordeuropæiske mesterskab. Kampene spilles i Ikast-Brandehallerne og holdene er indkvarteret på ISI, Idrætsskolerne i Ikast.

Førstedagen gav puljesejr til danmarks piger efter sejre på 3-0 over Island og Færøerne, mens danmarks drenge tog 2. pladsen i puljen efter 3-0 over Færøerne og et nederlag på 1-3 til Sverige.

Onsdagen byder på kvarfinaler og semifinaler, mens torsdagen bruges på de afgørende placeringskampe.

Der kan læses meget mere om turneringen, ses billeder og link til livestream på facebook:
NEVZA U19 2014
Ungdomslandshold Volleyball Danmark

Del nyhed

LÆS OGSÅ