USA verdensmestre i volleyball

USA sikrede sig hertil aften verdensmesterskabet i volleyball for kvinder, da de foran 12.600 tilskuere i Milano besejrede Kina med 3-1. Der var dømt kamp mellem to stormagter, da USA og Kina søndag aften stødte sammen i VM-finalen i volleyball for kvinder. En time og 55 minutter varede den intens affære, hvor holdene pressede hinanden…

:


USA sikrede sig hertil aften verdensmesterskabet i volleyball for kvinder, da de foran 12.600 tilskuere i Milano besejrede Kina med 3-1.

Der var dømt kamp mellem to stormagter, da USA og Kina søndag aften stødte sammen i VM-finalen i volleyball for kvinder. En time og 55 minutter varede den intens affære, hvor holdene pressede hinanden til det yderste i især første og sidste sæt.

To gange tidligere har USA stået i en VM-finale, i 1967 og 2002, hvor amerikanerne måtte nøjes med sølv. Men efter 3-1-sejren (27-25, 25-20, 16-25, 26-24), kunne amerikanerne løfte deres første VM-trofæ.

”Vi kom for at skrive historie, og det gjorde vi. Det var en hård kamp, men vi klarede den,” siger USA’s cheftræner Karch Kiraly.

Del nyhed

LÆS OGSÅ