Dobbelte verdensmestre ude af VM – her er semifinalerne

De dobbelte verdensmestre fra Rusland er ude af VM i volleyball for kvinder efter nederlag til de italienske værter. Rusland havde kniven for struben, inden den afgørende 3. runde puljekamp mod VM-værterne Italien. De russiske kvinder skulle vinde for at booke billet til semifinalen. Værterne var på forhånd sikret en plads i semifinalen, da de…

:


De dobbelte verdensmestre fra Rusland er ude af VM i volleyball for kvinder efter nederlag til de italienske værter.

Rusland havde kniven for struben, inden den afgørende 3. runde puljekamp mod VM-værterne Italien. De russiske kvinder skulle vinde for at booke billet til semifinalen.

Værterne var på forhånd sikret en plads i semifinalen, da de uanset resultatet af kampen mod russerne ville have en bedre sætscore end sidste hold i gruppe G, USA.

Det hindrede dog ikke Italien i at give hjemmepublikummet en sejr mere at varme sig på. De azurblå vandt 3-1 (25-12, 25-17, 12-25, 25-23).

I gruppe H vandt Brasilien 3-0 (25-19, 25-21, 25-17) over Den Dominikanske Republik. Også brasserne havde på forhånd sikret sig billet til semifinalen, mens Den Dominikanske Republik efter nederlaget nu er ude af VM. Dermed er Kina videre til semifinalen fra gruppe H.

Italien skal nu op imod Kina i den ene semifinale, som spilles 20.45 i aften, mens USA og Brasilien åbner semifinalerne klokken 17.30 i Milano.

Finalen spilles søndag klokken 20.00.
Læs mere i Volleyball Magasinet her: http://issuu.com/sportexecutive/docs/se_09_2014_sportex_net/60

Del nyhed

LÆS OGSÅ