Kæmpe landsholdssamling i weekenden

De danske U17-bruttotrupper samles i weekenden i Ikast til de sidste træninger, inden de endelige trupper til NEZVA-mesterskaberne i engelske Kettering udtages. Godt 80 U-landsholdsspillere samles i denne weekend i Ikast for at få hævninger, smash og blokader til at sidde knivskarp i hænderne, inden de nordeuropæiske mesterskaber begynder. U17-landsholdspillerne kæmper om at komme med…

:


De danske U17-bruttotrupper samles i weekenden i Ikast til de sidste træninger, inden de endelige trupper til NEZVA-mesterskaberne i engelske Kettering udtages.

Godt 80 U-landsholdsspillere samles i denne weekend i Ikast for at få hævninger, smash og blokader til at sidde knivskarp i hænderne, inden de nordeuropæiske mesterskaber begynder.

U17-landsholdspillerne kæmper om at komme med i den endelige trup, der skal et smut til Kettering i England, hvor NEVZA-mesterskabet begynder den 30. oktober.

U19-holdene tager hul på deres endelige forberedelser til deres NEVZA-mesterskab på hjemmebane i Ikast den 14.-16. oktober.

Dansk Volleyball Forbund benytter samtidig lejligheden til at rådgive spillerne om studie og karriere i samarbejde med Study4Player.

Del nyhed

LÆS OGSÅ