Landsholdsspiller vender hjem

Efter to år som udlandsprofessionel i Tyskland og Frankrig vender volleylandsholdets Peter Trolle Bonnesen nu tilbage til Danmark. Inden sommerferien skrev den 207 cm høje landsholdsspiller under på en 1-årig kontrakt med Bundesligaklubben CV Mitteldeutschland i Tyskland. Nu vender han hjem til Danmark før tid. ”Klubben ligger meget isoleret. Hvis ikke volleyball er ens ubestridte…

:


Efter to år som udlandsprofessionel i Tyskland og Frankrig vender volleylandsholdets Peter Trolle Bonnesen nu tilbage til Danmark.

Inden sommerferien skrev den 207 cm høje landsholdsspiller under på en 1-årig kontrakt med Bundesligaklubben CV Mitteldeutschland i Tyskland. Nu vender han hjem til Danmark før tid.

”Klubben ligger meget isoleret. Hvis ikke volleyball er ens ubestridte førsteprioritet, kan det være svært at holde dampen oppe. Jeg har behov for, at der også er indhold uden for volleyballbanen. Jeg vil gerne have venner og familie tættere på, så tilværelsen bliver mere afbalanceret,” siger Peter Trolle Bonnesen.

”Det er vigtigt for mig at understrege, at det intet har med klubben at gøre. De har en dygtig træner, og holdkammeraterne har været flinke. Det er min beslutning at forlade Tyskland. Min volleyballambition er ikke voldsomt mindsket, men nu glæder jeg mig til at komme hjem og få mere balance i hverdagen,” siger han.

Peter Trolle Bonnesen skrev i 2012 kontrakt med VfB Friedrichshafen. Efter et smut i Narbonne i Frankrig i foråret, skiftede han tilbage til Tyskland og CV Mitteldeutschland inden sommerferien.

Det er endnu ikke afklaret, hvor Peter Trolle Bonnesen fortsætter volleyballkarrieren. 

Del nyhed

LÆS OGSÅ