Spil og vind – også selvom du taber

Det nye KanalSport.dk skyder tirsdag volleyball-sæsonen i gang med to kampe fra Frihedens idrætscenter. Deres nye site med betting giver mere spænding under kampene og gavner klubkassen. Du kan få op til 500 kroner i bonus, når du åbner en konto. Kl. 18.30 kan du følge lokalbraget mellem Hvidovre VK og Gentofte Volley i herrernes…

:


Det nye KanalSport.dk skyder tirsdag volleyball-sæsonen i gang med to kampe fra Frihedens idrætscenter. Deres nye site med betting giver mere spænding under kampene og gavner klubkassen. Du kan få op til 500 kroner i bonus, når du åbner en konto.

Kl. 18.30 kan du følge lokalbraget mellem Hvidovre VK og Gentofte Volley i herrernes liga. En kamp som blandt andet byder på comeback i den danske liga til den hårdtslående kant Casper Munk. Der venter et spændende opgør i, hvad der også er revanchekampen fra seneste sæsons kvartfinale, hvor Hvidovre for alvor bød Gentofte op til dans.

Efter herrernes opgør står den på korte shorts og dramatiske dueller, når Team Køge Volleys damer møder et spændende Lyngby-hold, der igen i år har hentet prominent hjælp fra den modsatte side af Atlanten. Kan de unge Køge-spillere stå imod presset fra Lyngbys udlandsprofiler?

Optimér din sportsoplevelse og få op til 500 kr. i bonus
Som noget nyt skal du være logget ind på kanalsport.dk med en bruger-profil for at se live-transmissioner fra Volleyligaen. Det er gratis at oprette en profil og se med på kanalsport.dk.

Når du opretter dig på Kanal Sport får du samtidig også en betting-konto hos Bet25. Med dit login har du samtidig nem adgang til at spille på klubbens kampe på Bet25 – uden at forlade kanalsport.dk.

”Betting kan optimere en sportsoplevelse, så jeg ser det som en vældig fin kombination, at man kan se gode Volleyligakampe direkte på Kanal Sport og samtidig livebette på Bet25,” siger Mikael Trolle, direktør i Dansk Volleyball Forbund.

Du får virkelig gavn af at være logget på i forhold til livebetting, da du smart – og ikke mindst hurtigt – kan placere dine live-spil, samtidig med at du ser kampen. Uden at skulle over og logge ind på Bet25.

Selvom du allerede har en bruger-profil på kanalsport.dk, skal du være opmærksom på, at du med Kanal Sports nye site skal oprette en ny bruger under “ÅBN KONTO” i højre øverste hjørne.

NÅR DU ÅBNER EN KONTO, FORDOBLER BET25 DIN FØRSTE INDBETALING OP TIL 500 KR. Dette tilbud gælder alle nye kunder, der opretter sig via kanalsport.dk, til og med den 12/10. Hvis du dog allerede har en konto på bet25.dk, så er du klar til at logge på kanalsport.dk.

”Vi er selvfølgelig imod ludomani, men man skal ikke tilsidesætte det spændende ved at se sport og selv konkurrere ved at bette. Det giver lidt ekstra spænding, når man har sat penge på en kamp. Og da Bet25 giver en del af de penge, man taber, direkte til den lokale volleyballklub, går betting og volleyball optimalt sammen hånd i hånd.

Læs mere om, hvordan din klub tjener penge, når du taber, her.

Del nyhed

LÆS OGSÅ